Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz počasti

Rusija se oprašta od Kalašnjikova. Počast odao i Putin

putin
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
27.12.2013.
u 12:24

Njegova je obitelj odlučila da će Kalašnjikov biti pokopan na vojnom memorijalnom groblju koje je nedavno otvoreno nedaleko od Moskve

Rusija danas odaje počast Mihailu Kalašnjikovu, izumitelju puške Kalašnjikov koji je 23. prosinca preminuo u 94 godini, javlja Voice of Russia.

Njegova je obitelj odlučila da će Kalašnjikov biti pokopan na vojnom memorijalnom groblju koje je nedavno otvoreno nedaleko od Moskve. Pogrebu je prisustvovao i predsjednik Vladimir Putin.

Lijes izumitelja oružja pokriven je ruskom zastavom, okružen vijencima ruža i karanfila uz počasne straže, a postavljen je u dvorani kompleksa inauguriranog u lipnju.

>> Preminuo izumitelj legendarnog kalašnjikova

Komentara 3

NE
Nepokolebljiv
22:42 27.12.2013.

Gdje im je uspjelo naci tako niskog generala da Putin bas ne izgleda kao "kepec" kraj njega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije