Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udar na džepove

Ručak u Saboru skuplji četiri kune

\'11.05.2010. Markov trg, Zagreb - Sjednica predsjednistva Sabora, Luka Bebic Photo: Patrik Macek/PIXSELL\'
Patrik Macek/PIXSELL
28.03.2011.
u 14:17

Zastupnici će za glavno jelo i juhu plaćati 36 umjesto dosadašnje 32 kune

U poplavi poskupljenja red je došao i na hranu u Saboru. Kako je odlučilo Predsjedništvo Sabora, obroci u saborskom restoranu i kantini poskupljuju četiri kune. Pa će tako zastupnici u svom restoranu ubuduće za glavno jelo i juhu plaćati 36 umjesto dosadašnje 32 kune, dok će saborski službenici za svoj ručak u menzi umjesto 22 kune od danas plaćati 26 kuna.

Prolazne goste Sabora ručak će, ako ga požele, stajati 54 kune umjesto dosadašnjih 41 kunu.

- Može se reći da je to udar na zastupnike jer je poskupilo sve. Bilo je prijedloga da cijena bude još i veća, no ne možete kompenzirati višom cijenom za zastupnike cijenu u samoposluzi jer nema količine obroka koji bi to mogli kompenzirati - rekao je predsjednik Sabora Luka Bebić.

Otkrio je i kako su na Predsjedništvu zatražili da se veća pažnja ubuduće daje i kvaliteti hrane na koju su se mnogi zastupnici žalili. Kako doznajemo, mnogo se hrane, posebice smrznute, vraćalo dobavljačima jer je bila nekvalitetna.

Uočeno je također, doznajemo, da cijena po kojoj se hrana nabavlja u Saboru nije baš povoljna, no ugovori su potpisani tako da se trenutačno neće raspisivati novi natječaj za nabavljače.

Komentara 74

HA
Harpoon
17:05 28.03.2011.

Nekasi lik na slici, pa Šuker i Čobanković pogledaju svoje nakazne vretine jer izgledaju kao utovljeni veprovi. Ova ih je povišica od 4 kune zasigurno bacila u crveno. Sramota i fuj.

DH
dalibor.hren
19:48 28.03.2011.

Za tu lovu Šeks ne može reći Đurđi: \"Četiri pana\"!

MA
Machak
14:49 28.03.2011.

@ deziderij - htio sam napisati nešto slično tvom postu ali si me preduhitrio. Stvarno je sramota što im rade!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije