Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rojsu uvjetna osuda

Rojs gradio kuću gdje nije smio, ali neće je više morati rušiti

'13. 02. 2009.,  Zagreb, Hrvatska - Zupanijski sud, Ljubo Cesic Rojs koji je optuzen da je kao pomocnik ministra u svrhu nezakonitog pribavljanja dobiti za 66. pukovniju podredenima izdavao zapovijedi
'Sanjin Strukic/24sata'
15.01.2013.
u 08:30

Rojs je prvo bio primoran sam rušiti kuću za koju nije imao dozvolu, a naknadno je ipak legalizirana.

Ljubo Ćesić Rojs pravomoćno je osuđen na šest mjeseci zatvora uz rok kušnje od godinu dana jer je 2010. gradio kuću na Markuševcu na zemljištu na području Parka Medvednica gdje nije dopuštena gradnja.

Priznao je krivnju i pokajao se rekavši da će se ubuduće kloniti kaznenih djela. Ironija je, rekao je, što mu je kuća legalizirana nakon što je počinio kazneno djelo. 

Komentara 44

BA
barjak
22:36 15.01.2013.

Zar je moguce da ovakove kriminalne radnje prolaze. Gdje je DORH ??

OB
-obrisani-
23:11 15.01.2013.

Da se mene pita gradio bi on nju u Hercegovini, a ne u Zagrebu. Nije on faca za Zagreb, a poslije ćete reći koliko je Hrvata manje u BiH.

MA
marsovac
23:44 15.01.2013.

kada ce doci vrijeme da smo svi jednaki pred zakonom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije