Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slika ultrazvuka

Roditelji ostali u čudu kada su vidjeli što je kraj djetetove glave: To je znak!

Slika ultrazvuka
Foto: Screenshot
1/2
25.08.2017.
u 12:48

Kraj glave djeteta u kutu fotografije nalazi se još jedno lice, a roditelji tvrde kako je riječ o Isusu

Kada su Alicia Zeek i Zac Smith vidjeli fotografiju s ultrazvuka svoje nerođene kćeri, znali su da je to Božji znak. Kraj lica bebe u kutu fotografije nalazilo se još jedno lice, a roditelji tvrde kako je riječ o Isusu koji gleda u njihovo dijete.

– Kada su nam dali fotografiju, za mene je to odmah bio Isus. I izgleda kao Isus – rekla je majka Alicia iz Chambersburga u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji. S njom se složio i otac Zac.

Par kaže kako nisu pretjerano religiozni, ali da im je ova fotografija dala nadu jer im je prethodno dvoje djece rođeno s malformacijama. Kći im je rođena s dva palca na jednoj ruci dok je sin imao rascjep usne i nepca.

No ova fotografija paru je bila znak da će se njihova kći roditi potpuno zdrava bez ikakvih fizičkih nedostataka, a tako je i bilo kada je malena Briella došla na svijet. 

Komentara 30

BA
babamoje
23:44 25.08.2017.

meni više pari bebek iz mladih dana

Avatar uz_kavicu
uz_kavicu
18:32 25.08.2017.

Nekada se gledalo samo u kavu, a danas gatanje uz suvremenu tehnologiju....:) Drago mi je da se roditeljima rodilo zdravo dijete!

MA
MarkoKosmicki
16:05 25.08.2017.

kolika mrznja,ako nemas napisati sto pametnije gledaj hari potera to je za vas,izgubljeni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije