Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovanje na TV-u

Djevojčica ukrala svu pozornost, no nitko nije mislio da će i ovo učiniti

Djevojčica Iris Wronka
Foto: Screenshot YouTube
1/2
24.08.2017.
u 09:24

Djevojčica Iris s majkom i bratom gostovala je u emisiji na ITV Newsu, no nije imala mira sjediti dok je majka odgovarala na pitanja voditelja

Kako privući svu pozornost već odmalena zna djevojčica po imenu Iris Wronka koja je sa svojom majkom i starijim bratom gostovala u emisiji na ITV Newsu kod poznatog britanskog voditelja Alastaira Stewarta.

Njezina majka Lucy u emisiji je govorila o alergijama na mlijeko koju su imala i njezina djeca kada je djevojčica ustala sa stolca i počela šetati oko voditeljskog stola.

Voditelj je odmah gledatelje upozorio kako je curici dopušteno ''raditi što god ona odluči u idućih nekoliko minuta''.

Malena se tako šetala oko stola, plesala i skakutala dok su njezina majka i brat govorili o alergiji na mlijeko te nisu dopustili da ih djevojčica omete.

Vrhunac njezina nestašluka bio je kada se popela na stol, no razgovor je tada već bio pri kraju.

– Imali smo vrlo uzbudljivo popodne, a u vrijeme kada smo gostovali na televiziji ona inače spava. Mogla sam je držati u krilu i ona bi vrištala i otimala se ili sam je mogla pustiti da hoda i radi što želi pa sam to i učinila – ispričala je nakon emisije majka djevojčice koja je vrlo brzo postala hit na internetu. 

Komentara 5

EL
EldersRealm
10:55 24.08.2017.

Mozda novinarka jos nije majka pa joj je ovo neocekivano.

DU
Deleted user
12:34 24.08.2017.

nije valjda VL da vi placate novinare za ovo. ja sam ovo jos jucer procitao u daily mailu, ja bi vam ovo za dzabe (pre)pisao.

AR
Armagedon
11:06 24.08.2017.

A što je tu novost molit ću lijepo......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije