Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu znali

Sedam godina nakon životne tragedije stigao im račun koji ih je šokirao

Foto: Volgograd Administration of the Federal Bailiff
22.02.2018.
u 09:14

Kada su ženi u banci pokazali dokumentaciju, onesvijestila se.

Bračni par iz ruskog Volgograda dobio je dijete 2011. godine, ali rečeno im je da beba neće živjeti dulje od tjedan dana

Roditelji su tada potpisali dokumentaciju i ostavili novorođenče u bolnici, a kada su se kasnije predomislili i vratili po dijete, rekli su im da je umrlo, piše Metro

Sedam godina živjeli su u uvjerenju da im je dijete umrlo, a onda se dogodio šok. Ženi je bio blokiran račun, a kada je došla u banku provjeriti zašto ne može podići novac, rekli su joj da joj je naplaćen račun od 3 tisuće funti za njegu djeteta u sirotištu. 

Istinu o svom djetetu zapravo su doznali sasvim slučajno, zbog administrativne pogreške, kada su ovršitelji poslani na njihovu adresu da pokriju troškove njege u sirotištu. U trenutku kada su došli na njihovu adresu, nije ih bilo kod kuće pa su majci sjeli na račun. 

Kada su ženi u banci pokazali dokumente iz sirotišta onesvijestila se. ''Tada se doznalo da je bračni par cijelo ovo vrijeme bio uvjeren da im je dijete mrtvo'', rekao je glasnogovornik tvrtke koja je izvršila ovrhu i dodao da su roditelji odmah na sudu zatražili povrat skrbništva nad djetetom. 

Krajem prošle godine to im je i ostvareno i dijete je s početkom 2018. sa svojim roditeljima. Zasad nije poznato hoće li zbog cijelog slučaja podići tužbu protiv bolnice. 

Pogledajte i galeriju: Možete li pogoditi - koja je od njih majka, a tko su kćeri?

1/38
Ključne riječi

Komentara 3

KA
kažemja
10:10 22.02.2018.

Jako šuplja priča. Živjeli su u uvjerenju da im je dijete umrlo zato što im je netko to rekao ?' Nisu imali potrebe vidjeti makar tijelo , dati ga možda na obdukciju i na kraju krajeva ga sahraniti i posjećivati grob?? Totalno bezveze . Ovdje nema istine ni 10%!!

Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
13:34 22.02.2018.

Yellow press je bes istine a to se zna ! A kako oni na 3 tisuće funti dodu ? Ako vec negativno bes kraja i pameti pisu onda bi se pisalo toliko tisuca rubla i onda na euro ili kuna !

DR
Draš
14:43 22.02.2018.

bravo sierra news

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije