Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografija izazvala bijes

Majka se šokirala: Kći joj više nije ovako izgledala nakon povratka od maćehe

Maćeha ju ošišala zbog pramenova
Foto: Facebook
1/5
13.02.2018.
u 10:54

Christin Johnson podijelila je sa svojim prijateljima na Facebooku što se dogodilo s kosom njezine kćeri dok je bila kod oca i maćehe.

Jedna majka iz Ohija objavila je na Facebooku nekoliko fotografija svoje kćeri, što je na kraju rezultiralo policijskom istragom. 

Christin Johnson podijelila je sa svojim prijateljima na Facebooku što se dogodilo s kosom njezine kćeri dok je bila kod oca i maćehe. ''Ovako je moja kći izgledala u nedjelju kada sam je odvezla, a ove dvije fotografije su od danas, kada su mi je dovezli natrag... I to zato što sam joj stavila pramenove na kosu za njezin rođendan'', napisala je Christin uz fotografije. Na jednoj njezina kći Kelsey ima dugu kosu, a na drugoj je sasvim kratko ošišana. 

 

 

Status je izazvao burne reakcije i podijeljen je preko 25 tisuća puta uz tisuću komentara u kojima se kritizira Kelseyin otac i maćeha. Nakon toga njihov bijes prelio se i na Facebook profil maćehe kojoj su ispod fotografija pisali komentare poput: "Baš je lijepo imati dugu kosu, zar ne? Zašto imaš dugu kosu, ošišaj se..."

''Srećom živi izvan države, voljela bih joj osobno ošišati glavu. U Teksasu je to što je učinila napad. Ona nije moja kći i ne poznajem je, ali tako sam ljutita'', još je jedan u nizu komentara.

Sada se u cijeli slučaj uključila policija koja istražuje je li u ovom incidentu bilo zlostavljanja djeteta, piše BuzzFeed.

Kelsey je u međuvremenu majčina prijateljica pozvala u svoj salon kako bi si izabrala periku koju će nositi dok joj kosa ne izraste. Djevojka je u salon došla s kapuljačom na glavi i bilo joj je neugodno, a kako je ispričala njezina majka, kada su joj stavili periku i našminkali je, vratio joj se osmijeh na lice. 

Pogledajte i galeriju: Možete li pogoditi koja je od njih majka, a tko su kćeri?

Maćeha ju ošišala zbog pramenova
1/38
Ključne riječi

Komentara 9

KM
kmerotrijeb
12:18 13.02.2018.

Ovaj članak je uvjerljivi pobjednik VL shita dana...

Avatar yumamic
yumamic
12:44 13.02.2018.

Kliknem na "vijesti iz svijeta" i udarna vijest preko cijele strane je ovo. Zar se baš ništa nigdje ne događa ako jeglavna vijest da se u nekom zaseoku ošišala cura?

PR
PraljakZločinac
15:03 13.02.2018.

Samo vrhunsko zuti balkanski novinari mogu te vazne vijesti sirit lipom nasom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije