Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i to je moguće

Rodila blizance, a svaki od njih ima svog oca

blizanci
Foto: You Tube Screenshot
12.05.2015.
u 09:01

Majka iz New Jerseyja u razmaku od tjedan dana spavala je sa dva muškarca i rodila blizance s različitim očevima

Da žena može imati djecu s više muškaraca, nije ništa neuobičajeno, no da rodi blizance koji imaju dva različita oca uistinu je rijetka situacija. A baš to se dogodilo u New Jerseyju gdje je majka, T. M., rodila blizance kojima je otac bio njezin trenutni dečko.

No, tek poslije je priznala kako je tjedan dana nakon što je, kako je poslije utvrđeno, zanijela, spavala s još jednim muškarcem. Napravili su test očinstva i uspostavilo se kako svaki rođeni dječak ima svog oca, piše Mirror.

Otac jednog od djeteta, koji je bio uvjeren kako su oba dječaka njegova, odahnuo je nakon što je saznao rezultate testa očinstva jer će sada morati plaćati jednu alimentaciju, a ne dvije.

Inače, ovaj slučaj nije toliko nevjerojatan jer se na 13.000 slučajeva blizanaca dogodi jedan gdje svako dijete ima drugog oca. Naime, dvojajčani blizanci mogu se začeti u razmaku od nekoliko dana ili tjedana. Ova pojava naziva se heteroparentalna superfekundacija, a događa se  kada žena prilikom ovulacije otpusti dva jajašca.

>> Blizanci postali očevi na isti dan. Sinovi im rođeni u istoj bolnici

Komentara 2

DH
dalibor.hren
07:53 13.05.2015.

Bila je aktivna i prije svega vjerna!

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
09:19 12.05.2015.

Bilo bi još interesantnije da je jedno djete crno a drubo bijelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije