Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi spot za Bidena

Robert De Niro: 'Trump želi osvetu i neće stati dok je ne dobije'

96th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS
1/4
27.05.2024.
u 18:54

Sada se ponovo kandidira, ovog puta prijeteći da će biti diktator, poručuje poznati glumac

Glumac Robert De Niro u petak je postao još jedna u nizu slavnih osoba koja je pružila potporu kampanji predsjednika Joea Bidena posuđujući svoj glas u novom televizijskom oglasu kampanje sadašnjeg predsjednika Joea Bidena, a u kojem kritizira bivšeg predsjednika Donalda Trumpa. Televizijski spot koji traje 30 sekundi, a emitirat će se na televiziji i digitalnim platformama u državama SAD-a, prikazuje Trumpa kao kandidata koji želi osvetu. – Znali smo da je Trump izvan kontrole dok je bio predsjednik, kaže De Niro, koji je kontinuirano bio kritičan prema Trumpu.

– Onda je izgubio izbore 2020. i "puknuo", očajnički pokušavajući zadržati vlast. Trump želi osvetu i neće ni zbog čega stati dok je ne dobije – kaže Oscarom nagrađivani glumac na kraju reklame, čija je izjava praćena slikama napada na američki Capitol 6. siječnja 2020. godine nakon izbora Joea Bidena za američkog predsjednika umjesto Donalda Trumpa. – Ovaj televizijski spot prikazuje jasan kontrast koji će birači vidjeti za mjesec dana, kada Trump bude stajao kraj Joea Bidena u debati s njim: Trump se kandidira kako bi vratio vlast, Joe Biden se kandidira da služi vama, američkom narodu – poručila je voditeljica Bidenove kampanje Julie Chavez Rodriguez u izjavi u petak.

U videu se također ističe niz kontroverznih komentara koje je Trump davao posljednjih godina. – Sada se ponovno kandidirao, ovaj put prijeteći da će biti diktator, da će ukinuti Ustav – rekao je De Niro. Ono na što se slavni glumac referira u spotu Bidenove kampanje jesu Trumpove izjave s kraja prošle godine, kada je na pitanje novinara njemu inače sklonog Fox Newsa o tome namjerava li biti diktator, odnosno hoće li zlorabiti položaj predsjednika kako bi se osvećivao, ako dobije izbore, odgovorio: "Ne, osim prvog dana." Pa je nastavio kako odmah namjerava zatvoriti granice i krenuti žestoko, a nakon tog prvog dana – više ne bi bio diktator.

POVEZANI ČLANCI:

Još je zanimljivije bilo godinu prije kada je Trump najavio da bi mogao ukinuti i Ustav. Brojne slavne osobe već su javno podržale Bidenovu kandidaturu za reizbor i na večeri za prikupljanje sredstava u ožujku sa zvjezdanom postavom – Mindy Kaling, Lizzo, Stephen Colbert, Cynthia Erivo i drugi. Očekuje se da će prikupljanje sredstava u lipnju u Los Angelesu uključivati i druge slavne osobe kao što su George Clooney i Julia Roberts. 

FOTOGALERIJA Zbog njih svjetska elita dolazi u Hrvatsku, a ovo su detalji vjenčanja i popis poklona koji si priželjkuju

96th Academy Awards - Oscars Show - Hollywood
1/12
Ključne riječi

Komentara 2

PR
prajdali100
22:37 27.05.2024.

Priznajem da sam svojevremeno imao dosta simpatija prema Trumpu,nekim njegovim idejama i potezima.Ali poslije napada na Kongres,sirovih i uličarskih komentara prema Bidenu,otvorenih prijetnji...taj tip nije normalan ! Toliko je nabusit i arogantan ...bljak.

DA
dada25
21:18 27.05.2024.

Trump će dobiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije