Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljni Večernji

Rimljani bježe pred potresom najavljenim za 11. svibnja

laquila (1)
Foto: VL
1/3
07.05.2011.
u 21:30

Crni datum prognozirao je, sad već pokojni, Raffaele Bendandi koji je točno najavio još tri razorna potresa. – Ja opasnost mogu izmjeriti tek šest do 24 sata ranije – kaže Giampaolo Giuliani

Za sada ne možemo predvidjeti eventualne potrese u Hrvatskoj, ali se nadamo da ćemo jednom moći paziti i na hrvatski teritorij – rekao nam je tehničar koji je najavio potres u L’Aquili, Giampaolo Giuliani. Prije dvije godine 6. travnja potres u talijanskoj regiji Abruzzo odnio je 309 života i srušio cijela naselja.

Giuliani je dan prije potresa rekao da će se dogoditi ta katastrofa, ali mu nitko nije povjerovao. Čak je bio optužen za lažnu uzbunu, no  sud ga je oslobodio, priznajući da je znanstvenom metodom predvidio potres.

Talijane je sada uznemirila vijest o puno ranijem predviđanju pseudoznanstvenika Raffaelea Bendandija, koji je točno najavio još tri razorna potresa, da će nova katastrofa pogoditi središnju Italiju 11. svibnja 2011.

>> Kako su potrese predviđali Bendandi i Giuliani i može li im se vjerovati pročitajte u Nedjeljnom izdanju Večernjeg lista

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
08:44 08.05.2011.

ovce nisu narod

Avatar Sor@n
Sor@n
04:29 08.05.2011.

To je u srijedu, hajde da baš vidimo.

Avatar deziderij
deziderij
08:27 08.05.2011.

Kud ćeš gore potrese od onih kod nas koje svakodnevno izaziva bjeloglava sa svojim tukcima u Vladi i koja je živa sramota za ovu zemlju glupog naroda koji to stoićki trpi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije