Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predomislio se

Rimac kritizirao Stankovića pa mu se javio i pristao gostovati u njegovoj emisiji

Aleksandar Stanković
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/2
05.06.2017.
u 10:19

Mate Rimac jučer se obrušio na HRT-ova voditelja, no kada mu je ovaj htio jednako oštro odgovoriti, Rimac mu se javio...

Nakon što se poduzetnik Mate Rimac jučer obrušio na HRT-ova voditelja Aleksandra Stankovića zbog ''lošeg'' vođenja emisije Nedjeljom u dva u kojoj je gostovao slovenski poduzetnik Igor Akrapovič, oglasio se i prozvani voditelj.

Kako smo jučer pisali, Rimcu se nije svidjelo kakva je pitanja Stanković postavljao poduzetniku te mu je zamjerio što "ni jednu sekundu nije potrošio na razgovor izvan granica ograničenog mikro lokalnog uma" te je sada vidio "tko kakav mindset ima". Istaknuo je i da zbog toga ne daje intervjue domaćim medijima te da je i Stankovića već jednom odbio za gostovanje u njegovoj emisiji.

No čini se da je na kraju ipak promijenio svoje mišljenje.

Aleksandar Stanković na Facebook-stranici emisije "Nedjeljom u dva" napisao je kako je namjeravao žestoko odgovoriti Rimcu na njegove kritike, ali da mu se Rimac u međuvremenu javio te da su dogovorili skoro gostovanje u njegovoj emisiji.

– Poduzetnik Mate Rimac imao je žešće primjedbe na emisiju s Akrapovičem. Namjeravao sam mu jednako žestoko sutra odgovoriti (jutro je pametnije od večeri), međutim, prije pola sata javio mi se i, da sada ne prepričavam sadržaj razgovora jer to ne bi bilo pristojno, dogovorili smo skoro gostovanje u "Nedjeljom u dva" – napisao je Stanković na Facebooku.

Mladi poduzetnik u međuvremenu je izbrisao svoj status na Facebooku. 

Komentara 109

DU
Deleted user
10:36 05.06.2017.

Prije svega, zašto Rimac misli da prosječan gledatelj govori jezikom visokotehnološke industrije i da je uopće kvalificiran razumjeti odgovore na pitanja koja bi ipak tehnički neupućen Stanković mogao(?) postaviti o takvoj industriji? Nemojte se ljutiti fanovi Rimca, dečko je isuviše napuhan a nikako nije jedini u Hrvatskoj koji je pokrenuo uspješnu visokotehnološku industriju koja je poznata i izvan granica zemlje. Stanković je postavio pitanja koja bi postavljao prosječan čovjek, koji kvalitete pojedinog privatnog poduzetnika i njegove proizvodnje ipak mjeri odgovorima na točno ta pitanja, pitanja su to malog i poduzetništvom "na hrvatski način" teško oštećenog čovjeka, tema o kojoj dosta može reći i tata Rimac kojemu se sudilo zbog teških financijskih malverzacija. Mene bi pak u slučaju gostovanja Mate u NU2 zanimalo kako je stekao svoj prvi, prilično visoki kapital koji je nužan za razvoj visoke tehnologije, da nije možda u svemu pripomogao i tata Rimac novcem koji je podosta sumnjiv, ali "lako je tuđim gloginje mlatit" kaže narodna.

DU
Deleted user
10:54 05.06.2017.

Nek ga Stanković upita koje sve metode pranja novca njegov otac koristii. :D

Avatar UHROAP
UHROAP
12:45 05.06.2017.

rigajte zuc! Rimac Automobili Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije