Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski sukob

Rijeka: Stariji brat nožem ozlijedio mlađega, pa sebe

bomba
Arhiva VL
15.11.2009.
u 15:16

Obojica su završila na hitnom odjelu. Policija je potvrdila da se ne radi o obračunu vatrenim oružjem, no nisu izvijestili o kojem oružju se radi, moguće nožu, sjekiri ili nečem drugom, a ni o okolnostima sukoba do okončanja očevida.

RIJEKA - U obiteljskoj kući u Žejanama kraj Rijeke danas oko podneva ozljeđena su dva brata Rogutić, Marko (26) i Marlon (22), no policija ne priopćava da li se radilo o nesretnom slučaju ili svađi koja je prerasla u fizički sukob koji je izmakao kontroli.

 Iz Operativno - komunikacijskog centra PU Primorsko-goranske izvjestili su tek da da je stariji brat, 26 godišnjak, ozlijedio mlađega, 22 godišnjeg, a potom sebe i da su obojica završila na hitnom odjelu KBC-a Rijeka na Sušaku.

Policija je potvrdila da nije upotrebljeno vatreno oružje, no nisu izvjestili o kojem se oružju radi, a ni okolnostima događaja. Neslužbeno se daznaje da su braća Rogutić ozlijeđena nožem.

Susjedi u Žejanama ništa nisu čuli, shvatili su da se nešto dogodilo tek kad su vidjeli Hitnu pomoć i kasnije policiju pred kućom. O dvojici mladih Rogutića jedna je susjeda rekla da su bili dobri dečki i da ih nikad nije vidjela da se svađaju ili tuku. Inače, u obiteljskoj kući su živjeli s majkom, no ona je sada u bolnici pa su bili sami.

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
20:02 15.11.2009.

Šta je tu trulo, nešto jako nije u redu o čemu se radi. Zašto tako blago sve kao da su si pljuskice neka mala djeca dodjelila. Radilo se o pokušaju umorstva zašto se taji umanjiva, koga se štiti čiji susu sinovi o čemu je riječ ? policija ne priopćava da li se radilo o nesretnom slučaju ili svađi koja je prerasla u fizički sukob noževima koji je izmakao kontroli. Nesretni sličaj ala ga brzo dosudiše smrdi li smrdi sve skupa.....

GV
goran vrtaric
13:37 16.11.2009.

I Kain ubi Abela! Nista novo na brdovitom balkanu, j******* im obojici nanu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije