Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majk opet divlja

Rijeka: "Šaner" starog kova po licu izrezao djevojku

29.07.2010.
u 17:36

Mladost mu je, sjećaju se Riječani, bila razuzdana, bio je poznat po krađama i tučnjavama, a mnogi su ga se bojali i zazirali od njega.

Riječanin Mario Mažuran (67), naraštajima Riječana poznat samo kao Majk, čovjek s kojim nije trebalo imati posla jer se bavio mutnim poslovima i kriminalom, od četvrtka poslijepodne u pritvoru je riječkog zatvora, osumnjičen zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda 28-godišnjoj I.K. iz Rijeke. S djevojkom Majk ima dijete, nisu živjeli zajedno, no kad su se u utorak sastali, nakon svađe, Majk je na djevojku potegnuo nož i izrezao je po licu nanijevši joj višestruke rezne rane. Potom ju je, potvrdila je policija, odvezao u bolnicu, a sat kasnije sam se prijavio i priznao što je učinio.

Nakon obrade priveden je istražnom sucu koji mu je odredio zadržavanje u pritvoru do 48 sati zbog mogućeg utjecaja na svjedoke. Neslužbeno smo doznali da nije šutio, već je sucu ispričao svoju verziju događaja. Djevojka je u međuvremenu operirana i oporavlja se od šoka i ozljeda.

Danas bi se trebalo doznati hoće li u slučaju okrutnog napada, koji je već zaboravljenog Majka vratio u središte pozornosti, biti otvorena istraga ili će tužitelji odmah podnijeti optužni prijedlog.

Mažuran, koji se u javnosti prije ovotjednog događaja zadnji put spominjao kad je njegova tada 23-godišnja kći Maša prije 14 godina ubila brata i majku, njegovu bivšu suprugu, za što je osuđena na 15 godina zatvora, nakon razuzdane mladosti obilježene krađama i tučnjavama i kasnijih “operacija” po inozemstvu sa svojim dečkima s riječkog asfalta, u zrelim se godinama “smirio”. Bavio se, pričalo se, nekretninama i nije imao problema sa zakonom kao nekad. Imao je kafić, iznajmljivao prostore za lokale od kojih je ubirao dobar prihod, uvijek vozio jake automobile, a mlade djevojke često su bile u njegovu društvu.

Komentara 6

OB
-obrisani-
06:01 30.07.2010.

Al ne kužim te žene koje s ovakvima imaju posla... I onda se odjednom desi sranje...

OB
-obrisani-
21:58 29.07.2010.

Matori glupan! Čitav život nije ništa naučio a proživio ga! I sad je stavio poljednji čavao na lijes! Netko će uzeti čekić! Najgore je da neki klinci u takvim nasilnicima bez mozga vide uzor!

MM
Mladen Miletić
17:49 29.07.2010.

kad je njegova tada 23 godišnja kćer Maša prije 14 godina ubila brata i majku, njegovu bivšu ženu, za što je osuđena na 15 godina zatvora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije