Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josipović o Joviću
Povratak na članak

'Riječ je o potpuno pogrešnoj usporedbi, pa nama su tenkovi bili pod prozorima'

- Razriješio sam Jovića jer je njegova izjava protivna temeljnom konceptu kojeg zastupam - rekao je predsjednik Ivo Josipović

Komentari 108

Avatar TvojUjko
TvojUjko
20:03 03.10.2014.

Tragičnost Hrvatskog obrambeno-oslobodilačkog rata jest u tome što to AGRESOR nije imao namjeru samo fizički osvojiti Hrvatsku. Bît je bila i u potpunom uništenju identiteta Hrvatske i Hrvata - čovjeka, kulture i povijesti. O tome najbolje svjedoči granatiranje šibenske katedrale,drale, zadarske prvostolnice,HNK u Osijeku, Dubrovnika, sravnat Vukovar, 129 srušenih Katoličkih crkvi i raketiranje bolnica.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
20:16 03.10.2014.

Ivo zvani Regija igra se igra sa Narodom...heheheheh

VL
Avatar tajar
tajar
20:17 03.10.2014.

Sad se je sjetio "tenkova pod prozorima", a ranije je pričao kako je gledao let zrakoplova i raketa iz Maksimira.

VL
ST
stric15
20:31 03.10.2014.

...dok su josipoviću pod prozorom-kako sam tvrdi-bili tenkovi,on je onako sav crven u licu potpisao svoj prvi ......ZAMP....ugovor,u naravno u milijunskim iznosima.......pravDA za sve

VL
WC
wolf_cro
20:49 03.10.2014.

Ovaj predizborni spin ti je uzaludan. Moj glas dobiti nećeš. Niti bi ga dobio,

VL
LU
Lucina
20:14 03.10.2014.

Josipovicu mislim da ti vrijeme istjece makni se iz javnosti jrüer si doveo Hrvatski narod do ludila sram te bilo!

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
20:40 03.10.2014.

Agresor nije mogao vojno slomiti Hrvatsku 90",91",92", ali evo sad pokušavaju iznutra. Neće moći . Pozdrav dobrim ljudima

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
21:15 03.10.2014.

Gospodine Josipoviću... ili je prikladnije druže Josipoviću? Ti si "razriješio" Jovića da zavaraš naivne dva mjeseca prije izbora. Cijeli igrokaz s Jovićem i tobožnjom smjenom ima samo jedan cilj, pokušati navući naivne birače da u ovom potezu vide plus za tebe i da ti daju glas ne bi li ostao na vlasti. Proziran pokušaj. Narod je prepoznao o čemu se radi. A što ti radi mlađi Perković u uredu? Ustavna kriza nastala zbog zaštite udbaša. Otac mu u istražnom zatvoru u Njemačkoj, a on te "savjetuje". Što ti radi Lončar u uedu? Onaj isti koji je izborio međunarodnu zabranu na uvoz oružja u Hrvatsku da se ne bi slučajno obranila od jugsrpske agresije. Ured ti je pun aktivnih boraca protiv hrvatske samostalnosti. Nije ovo država po vašoj mjeri. Mislim da ti je ovo prvi i zadnji mandat.

VL
NE
nenadbat
20:28 03.10.2014.

Milanovićev kandidat Josipović poslije ovih događanja s Jovićem zaista više nije zaslužio da ga Hrvatski narod izabere za drugi mandat.Što će se još otkriti u ZAMPOVSKOM leglu to ćemo vjerojatno vrlo brzo vidjeti.

VL
KA
kavicakaka8
21:00 03.10.2014.

zašto lažeš sam sebe i izvlačiš se floskulama

VL
DU
Deleted user
21:16 03.10.2014.

Jovic je imao prije ovog incidenta jos mnogo bisera koji su isli u pravcu sramocenja i destabilizacije Hrvatskog naroda i Hrvatske drzave. Zasto onda Josipovic nije reagirao? . Restauracija Jugoslavije u regijima i REGIONU nece uspijeti. Josipovic definitivno nije osobaoba koja moze vise Hrvatsku voditi slijedecih cetiri godine,njegovo vrijeme je iscurilo zauvijek

VL
ME
Merlin
21:52 03.10.2014.

ček'te malo, dragi Predsjedniče; da Vas podsjetim: Pa isto ovo što je rekao tj. napisao neki dan, rekao je već na svom blogu i to u vremenu dok još nije postao Josipovićev savjetnik. Evo teksta, datum objave: 26.12.2007. ''Da sese razumijemo, ja imam prilične sumnje i u demokratski legitimitet referenduma u Hrvatskoj, a dijelom i u Sloveniji, jer mislim da je bilo jednostavno nemoguće (i vrlo opasno) biti "protiv" na tim referendumima. Šta bi se desilo da je na hrvatskom referendumu netko došao na HTV i rekao "ja sam protiv nezavisnosti Hrvatske, ja podržavam opstanak Jugoslavije"? Mislim da ne bi dobro prošao. Prema tome, može li se govoriti o legitimnom referendumu?'' A onda Vi, dragi predsjedniče, dana 02. listopada, o.g. kažete ovo: – Jučer sam već izjavio kako se duboko ne slažem s tom izjavom. Riječ je o izjavi koja je štetna i pogrešna i stoga sam donio odluku o razrješenju gospodina Jovića. Želite li Vi to nama poručiti da niste pojma imali šta je dr. Jović zastupao (dakle, istu tezu) tamo još 2007. godine? (pa i kasnije).. Dajte, najte...

VL
OB
obrežan
21:15 03.10.2014.

Velika je panika u Ivinim redovima, zadatak nemogu izvršiti, a pritisak poslodavaca je sve veći. Jer izborom Kolinde Grabar Kitarović za predsjednicu RH svi instalirani u predsjedničkom uredu lete van, a Ivini poslodavci gube kontrolu nad RH. Zato će "žrtvovati"" ideologa politike na Pantovšćaku, nebi li Ivo ispao zaštitnik hrvatskih interesa. Bojim se da bi mnogi manje informirani mogli nasjesti ovom spinu, ali ipak... uzalud vam trud svirači. Nakon predsjedničkih izbora konačno i zauvijek se odvajamo od "regiona"!!!

VL
TR
Trajkovski
20:17 03.10.2014.

Pitanje za milijun kuna na koje možemo samo pretpostavljati odgovor - što su mnogi naši viđeniji političari ("vođe") zaokružili na plavom, a što na crvenom listiću odnosno jesu li uopće pristupili referendumu 1991... Treba podsjetiti da ishod nije bio baš jednoglasan - oko 200 tisuća izašlih nije podržalo hrvatsku neovisnost! Neki bi zlobnici prema tome čisto statistički zaključili da je desetak današnjih sabornika bilo protiv neovisnosti Hrvatske... A cinici bi rekli - barem trideset!

VL
OK
okomanjak
21:28 03.10.2014.

Dva Barbikana u očajnom pokušaju oživljavanja nove smrdoslavije!

VL
L0
luena 01
21:41 03.10.2014.

Predsjednik Josipovic govori da radi na promjeni ustava....U njegovom programu predvijdja velike promjene koje ce donijeti i manji broj saborskih zastupnika... U dva programa od tri kako kaze perdvidjaju ukinit zastuonike manjina i dijaspore... To su trebali odavno napravit,manjinu i dijasporu moze bilo tko zastupati u saboru...Usudim se kaldit da ce ovo sa manjinom povuci nas predsejdnik u svom prijedlogu, problem ce mu (im ) pravit Pupovac najavit ce tuzbu EK -EU... Ne moze Sabor biti bez njega kao zastupnika manjine... Odmah ce reci da je to diskriminacija ...

VL
Avatar MK
MK
21:22 03.10.2014.

....predsjednik Ivo pravi se mutav. ...Izjava Deana Jovića u potpunosti je u konceptu kakav Jović več od uvijek zastupa - moraš več biti blento kad to ne shvatiš, a naš Predsjednik je ipak obrazovan i strašno inteligenta. Bolje mu je da prizna čitavu istonu!

VL
Avatar Stjepan .
Stjepan .
21:04 03.10.2014.

hehehe, koje su to prevrtljive bajke druže Ivo?

VL
ZL
zlopartija
21:12 03.10.2014.

Ivo nemoj žaliti HDZ zbog lustracije ako ga ne zali Karamarko zasto ga ti zalis Lustracija Ivo

VL
Avatar MK
MK
21:53 03.10.2014.

...na sljedečim izborima neče pomoči nit nove okice koje se cakle. ...nije valjda Dejan Jović analizirao da bi kirurški zahvat i novi pogled predsjednika mogao buditi nove simpatije.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.