Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorio Radeti

Ričard u lijesu stigao na vijeće: Živ sam, sad ćemo dijelit pare koje smo ukrali

Zadar: Ričard na vijeće došao u lijesu: "Doša sam javiti da sam živ i da ja dolazim kad su pare u pitanju"
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/7
22.12.2021.
u 11:06

Performans je bio odgovor SDP-ovu gradskom vijećniku Danielu Radeti koji je nedavno objavio Ričardovu osmrtnicu na društvenim mrežama.

Enio Meštrović alias Ričard, zadarski gradski vijećnik danas je na sjednicu stigao u lijesu. Taj performans bio je odgovor SDP-ovu gradskom vijećniku Danielu Radeti koji je nedavno objavio Ričardovu osmrtnicu na društvenim mrežama.

Ričardova posmrtna povorka krenula je jutros s Branimirove obale, prošla gradom te stigla do Gradske uprave pred kojom se pokojnik vratio 'iz mrtvih'.

- Poručujem ovime da sam živ, i bilo mi je žao umrit. Sad ćemo dilit pare, ove što smo pokrali narodu ako se slože. Ako ne, idemo na nove izbore - rekao je Ričard i dodao da je Enio ostao kući jer je budala.

Na Gradsko vijeće se i ovaj put ulazilo na stražnja vrata jer, kao i prošli put, pristaše pokreta necijepljenih fizički brane ulazak na glavna vrata onima koji imaju Covid potvrde.

Komentara 9

NB
Nedoje Ban
12:15 22.12.2021.

Dobar 😆

Avatar bandogcro
bandogcro
11:44 22.12.2021.

Legenda, jedino maloumni ne kuže njegov crni humor.

PA
pavlov
18:58 22.12.2021.

Ebentimirilairudova, popiša se Ričard po Podgorju i podgorskoj velikoj inteliganciji!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije