Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE RAČUNAO NA POSLJEDICE

Dronom dostavio kobasicu prijatelju koji je uživao u jacuzziju, ali je na kraju požalio...

Dron
Foto: Youtube Screenshot
10.11.2016.
u 14:10

Letjelicu je usmjerio prema zalogajnici, a dron je pritom preletio veliki parking trgovačkog centra. Jedan prolaznik obavio je kupnju i stavio kobasicu u vrećicu. Letjelica se ubrzo vratila u dvoršite iz kojeg je krenula.

Jednom Australcu prijeti visoka kazna nakon što se odlučio na neobičan potez koji bi možda u bliskoj budućnosti mogao postati praksa kad je riječ o dostavama na kućni prag. On je, naime, dronom dostavio kobasicu svom prijatelju koji je u tim trenucima uživao u jacuzziju u svom dvorištu.

Australac Tim je, kako pišu australski mediji navodeći samo ime, za dron privezao vrećicu te u nju stavio novac i poruku:

- Molim vas kupite kobasicu i stavite je u vrećicu. Tu je i novac.

Potom je letjelicu usmjerio prema zalogajnici, a dron je pritom preletio veliki parking trgovačkog centra. Jedan prolaznik obavio je kupnju i stavio kobasicu u vrećicu. Letjelica se ubrzo vratila u dvoršite iz kojeg je krenula, na veliko zadovoljstvo Timovog prijatelja u jacuzziju.

Kako je prelet parkinga na kojem je bilo mnogo ljudi i automobila bio rizičan potez te je tako prekršio brojna pravila, Tim se našao u teškoćama. Nakon snimke koju je objavio na YouTubeu, a vidjele su je i vlasti, prijeti mu kazna u iznosu od oko 38 tisuća kuna (7200 dolara).

>>U pomoć priskače ministarstvo obrane: Slovenija u borbu kreće s bespilotnim letjelicama i dronovima

Komentara 1

DU
Deleted user
11:04 13.11.2016.

Jesenti bilu bigulicu, tehnika i tehniologija napreduju, ali ljudska glupost i dalje je svemirska konstanta, u koju ne mogu proniknuti ni najveći teorijski fizičari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije