Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mora platiti i kaznu

Restriktivni Putinovi zakoni: Rusa u vožnji zaustavila policija pa završio u zatvoru zbog krivog poteza

Russian police officers stand guard during a rally in Moscow
Foto: Reuters Photographer/REUTERS
1/6
13.10.2022.
u 11:39

Samohrani otac četvero djece, Anton Usov, proglašen je krivim prema člancima o neposluhu prema policajcu i diskreditaciji oružanih snaga Ruske Federacije

Ruska grupa za ljudska prava izvijestila je da je muškarac u Moskvi dobio 15 dana zatvora i novčanu kaznu od 50.000 rubalja (708 funti) jer je slušao ukrajinsku glazbu u svom automobilu.

Samohrani otac četvero djece, Anton Usov, proglašen je krivim prema člancima o neposluhu prema policajcu i diskreditaciji oružanih snaga Ruske Federacije, objavila je skupina na aplikaciji za razmjenu poruka Telegram.

Priveli su ga službenici prometne policije jer je navodno slušao ukrajinsku glazbu dok je bio u svom automobilu, javlja Sky News.

Video: Sukob bespilotne letjelice i zrakoplova: Ukrajinski pilot izgubio kontrolu, morao se katapultirati

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bud Humski
Bud Humski
12:01 13.10.2022.

A u 'oazi demokracije' Ukrajini, ljudima koji prihvate rusku humanitarnu pomoc... slijedi metak u celo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije