Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFERENDUM
Povratak na članak

Republika Srpska kopirala bi Krim, ali nema podršku ni Srbije

Sarajevo je ustvrdilo da će uhititi predsjednika RS-a Milorada Dodika zbog kršenja ustava bude li referendum proveden

Komentari 118

SL
slatix
07:52 23.09.2016.

Imaju oni pordšku Srbije samo ne javnu, nego tipično Srpski pričat će jedno a raditi drugo.

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
08:15 23.09.2016.

Pa pogledajte što rade Srbi!To su licemjeri,jedno rade,drugo misle,treće govore.Samo da bi dobili donacije.Samo pred čitavim svijetom( UN) kukaju.Svatko je živ kriv samo oni pravedni!A ovaj u Rusiji?pitam se:Kad će njih svijet shvatiti što oni misle?!Dobro in reče gospodin Milanović.

VL
HR
hromcan
08:18 23.09.2016.

A gdje je tu Hrvatska strana ? Hrvati trebaju izboriti svoj entitet jer evidentno je da Daytonski sporazum ne vrijedi NIŠTA

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
08:40 23.09.2016.

Nek idu Srbi kud hoće. Mi ćemo Hrvatsku pripojiti Hercegovini i problem je riješen.

VL
ST
strsljen2013
09:35 23.09.2016.

Ako stvarno misliš da će Rusija zbog rastrkane šaćice zemlje ulaziti u konflikte i voditi rat onda si stvarno retard za kojeg je "kuršum" preskup.

VL
HE
hr.eu
09:42 23.09.2016.

Denacifikacija Srbije koja stoji iza projetka tzv. "republike" Srpske mora rapočeti od ukidanja tog zločinačkog entiteta države BiH nastalog na genodicu nad Bošnjacima i Hrvatima. Sve ostalo je gubljenje vremena.

VL
Avatar comparator
comparator
08:40 23.09.2016.

Nacionalnost se ne jede i to nikako nejde na ruku profesionalnmim nacionalistima koji i pored krize žele prodati narodu recept opstanka na mržnji umjesto da se prime posla i narodu ponude priliku za rad . Političara je previše i njihh se jednostavno ne može uzdržavati . Dodik je proizvod nedovršenog raspada Bosne i Hercegovine u ratu uzrokovanom političkim podjelama u kojem se je Hrvatska i Slovenija opredjelila za kapitalizam dok su ostale repuplike ostale gajiti hibridni socijalizam koji je izuzetno skup .Svijetska kriza dodatno je pogoršana stanjem na bliskom istoku i svatko tko želi dobro svijetu zna kako riješenje nije u novim sukobima nego u prihvaćanju civiliziranih dosega pregovaranja i dijaloga umjesto prijetnji. Organizacija Bosne i Hercegovine mora biti bez prijetnji oružja ali se mora i znati da se od politike ne može živjeti nego ona mora biti samo na usluzi građanima te priznate države. Na žalost BiH je vrlo komplicirana država s nerazvijenom demokracijom i tu treba poraditi. Dodika treba ignorirati jer je remetilački faktor i pijun Srbije.U ovim zbivanjima prepoznaje se najviše pokušaj Srbije u stvaranju nervoze radi pritiska na Evropsku uniju kako bi se Hrvatskoj izbili aduti u nastojanju da se srbijanska politika evropeizira i bar malo uljudi.

VL
AS
asi2013
09:20 23.09.2016.

Zašto lažete narod u Hrvatskoj. Da Srbija ne daje podršku Dodiku za ovaj prvi referendum, a drugi će stići brzo. Pa i političari iz Srbije, Dačić i Vujčić su jasno izjavili da će braniti RS, ukoliko bude napadnuta. Njima nije potrebno da se radi formalnosti zamjeraju EU i SAD i drugima. Iako nisam siguran da ih SAD i NATO neće "poklopiti", ako dođe do formalnog odvajanja i razbijanja BiH. Neka sada Bakir zove Erdogana u pomoć, ionako je on ili netko od njih izjavio da je on njihov predsjednik, a Tursku vole više od ikoga. Uostalom, mojoj malenkosti s te strane i vjerodostojnosti Bošnjaka kao prijatelja, koji spremaju optužnice za stotinjak naših časnika i političara je poznata oduvijek. Iako vidim potrebu da BiH ostane država boljeg sastava i stabilnosti, puno se ne mislim o tome problemu, samo da mi ostanemo netaknuti! Kada kažem mi, mislim na Hrvate u BiH. I na Hrvatsku kao državu!

VL
MD
medardo.doni
09:04 23.09.2016.

Dodigu je referendum samo uzimanje politickih poena on je sve drugo upropastio zna da je gotov i ovo mu je sansa da ostane u fotelji

VL
OV
Ovozemaljski
08:25 23.09.2016.

Ovi Srbi vjecito ratuju, sa Hrvatima, sa Kosovarima, Bosancima, ne znam kakvi su sa bracom Bugarima i Rumunjima, za koji dan ce vjerojatno se zakrviti sa Crnogorcima, bas jedan narod koji samo pravi probleme i ratove, mozak im je nastiman kao Isilovcima i takvima...

VL
Avatar Frano1
Frano1
11:33 23.09.2016.

Dodo i Republika Srpska ne smiju ni prdnuti bez dozvole četnika Vučića i Nikolića. To da se Serbija drži po strani je priča ua malu djecu!

VL
DU
Deleted user
09:18 23.09.2016.

A neš ti pripojenja dviju velesila republika srpska se pripaja srbiji i kud će onda

VL
Avatar Tranquillo
Tranquillo
10:47 23.09.2016.

Ma Srbi rade šta hoće na teritoriju pola BiH. Taj prostor su etnički očistili od Hrvata i Bošnjaka. Imaju neovisno sudstvo i policiju. Sve to dozvoljeno je od strane međunarodne zajednice. Dok se mi bavimo time, Federacija postaje bošnjačka i ''arabizirana''. Treba tu biti višestruko pametan, a ne gledati stvari crno-bijelo.

VL
TI
Tixon
08:31 23.09.2016.

Činjenica je da Srbi pozivaju na rat.Sefer Halilović je Srbin Muhamedovog zakona.Ne može se protiv činjenica.

VL
RP
rpzagreb
17:03 23.09.2016.

Uopće im ne treba pridavati pažnju i potpuno ih ignorirati.

VL
MA
MarioG
08:29 23.09.2016.

Hrvatskoj je u interesu mir pa makar se Bosna raspala na sto dijelova.

VL
NA
narod1
11:52 23.09.2016.

Konačno jedan HDZ-ovac govori ispravno. Plenković je protiv referenduma što je suprotno HdZ-BIH koji surađuju sa Srbioma na štetu Hrvata. Inače referendum je izuzetno opasan po opstojnost Hrvatske jer ako se odvoji RS pozvat će Rusiju da tamo stacionira svoje rakete kao na Krimu. To znači imati ćemo veliku Srbiju na 80 km od Zagreba sa Rusima u pozadini. Ruski generali već su izjavili da Krajina pripada Srbiji. To bi značilo polaganu smrt za Hrvatsku i zato treba svim silama uništiti RS, na bilo koji način.

VL
SA
samograd
11:46 23.09.2016.

Naslov je vic tjedna novinara Karakaša , taman nakon nedjeljnog ručka dok se preživa i cuga gem . Onda se netko sjeti vica i ispriča ovaj ,nažalost ima Hrvata koji bi u ovo povjerovali naročito onih naprednih ljevičara ili oni koji se idu zekati u Beograd i vide kako su oni tamo neopterećeni , vrcakavi i nemaju ama baš ništa protiv Hrvata i Bošnjaka . Ili je novinar neupućen ili namjerno širi dezinformacije što od medija u Hrvata nije od jučer .

VL
SS
S.Savić
10:34 23.09.2016.

Stalno ih nešto svrbi

VL
Avatar naroz
naroz
11:01 23.09.2016.

Ma kakav rat bolan narode , ovo je oko praznika,

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.