Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko gubi fotelju?
Povratak na članak

Rekonstrukcija Vlade: Zbog afera na udaru Šuker, Kalmeta, Vukelić...

Izjava premijerke J. Kosor da će na izbornim listama biti najmanje polovica mladih članova, sugerira da bi se osim promjena u Vladi, mogli održati i unutarstranački izbori u HDZ-u.

Komentari 170

VD
vjer.domo
00:14 28.09.2010.

macor, paušalno govoriš o milijardama bez i jedne konkretne činjenice. a što se tiče seksualnog opredeljenja, e tu kao vjernik imam stav da takvim bolesnicima nije mjesto na tv-u, nego u ustanovi koja liječi taj poremećaj, u svjetu već dosta uspješno.

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
08:12 28.09.2010.

Jadranka nas misli smjeniti Jadranka je po struci novinarka i ratna dopisnica Ako mi nismo sposobni ?,,, zar je to onda J . Kosor ?? Na ovom je mjestu samo zahvaljujući tome ,što je godinama virila Sanaderu iz guzice i pratila svaki njegov korak. Nedamo se mi

VL
VD
vjer.domo
14:47 28.09.2010.

unknown99, eto vidiš ti pišeš nešto imaginarno, \"ja sam pitao, a ti nisi odgovorio\", a šta to, ovako mogu i ja tebe optužiti, kaj ne? :)

VL
PA
patuljčica..
15:19 28.09.2010.

Meni su najkomičniji ovi Veliki Domoljubi koji opalili pljuvati po SDP-u. Ne shvaćajući da tako pljuju upravo po Hrvatskoj. Ali oni tako i tako ne shvaćaju baš puno.

VL
Avatar freen
freen
11:22 28.09.2010.

ma HDZ više nikad ne prolazi,nikad

VL
OB
-obrisani-
23:31 27.09.2010.

Vladi treba jedna veeelikka destrukcija tj. uništenje postojeće.

VL
OB
-obrisani-
21:55 27.09.2010.

To je takva nesposobna i kormpirana garnitura da smo ih tražili pro javnog natječaj ne bi našli take samožive nesposobne antidomoljud Ovo što sad imao u vlasti je primjer kao jedn avlast NE SMIJE IZGLEDATI I DJELOVATI Tk kad uvedeteete u tu svoju IGRU institut materijalne i kaznene odgovornosti za svoje lopovluke onda cete se moći nazivati VLAST DOtad ste samo organizacija izbran po krivoj metodi koja nas legalno pljačka i osiromašuje te naši novcem plća polupimenu bosansku glasačku mašineriju

VL
CO
Contractor
21:57 27.09.2010.

Drugarica Jadranka se očito jako jako ukakila od straha!!Ne usuđuje se nešto takvog reći dok je u Hrvatskoj,nego zbriše preko bare i onda kokodače. Šeksov Vladek joj je očito prejak da bi mu se suprostavila doma,već biježi van i onda se javlja..Ovo će biti zanimljivo!Čisto sumnjam da će Šeksonja predat Kaljmetija!!

VL
DU
Deleted user
21:57 27.09.2010.

Sve u svemu, kad se vrati, reći će da su to novinari krivo i zlurado interpretirali, inicirani iz oporbe !!

VL
CU
cunt
21:58 27.09.2010.

kad ovakve slike vidim odmah mi srat sila

VL
OB
-obrisani-
22:01 27.09.2010.

Ah, kojih li likova! Ne znaš koji je bolji! A Drupulićka je pritom kao najstručnija: poznata je, naime, po svojoj izjavi u Saboru da strojari ne mogu graditi čelične konstrukcija jer oni, kao, na faksu ne slušaju statiku!!! Stvarno visokoo stručna izjava: za anale gluposti! Strojari, naime, slušaju i statiku i kinematiku i dinamiku i čvrstoću i vibracije - sve u svemu - barem pet puta više statike i dinamike od građevinaca. Toliko o stručnosti.

VL
OB
-obrisani-
22:12 27.09.2010.

A bi li ona prije te promjene vlade raspisala izbore, pa da tu promjenu naprave građani a ne od Sanadera oktroirana zapisničarka?

VL
OB
-obrisani-
22:13 27.09.2010.

netko spominje Popijača,primjerice takvu HAdezjčinu ,samoživu,brutalnu,neosjetljivu na patnje ljudi bi trebalo postaviti za upravitelja konc logora ili nekog gulaga..tipični gaulajter,a ne jedan pošteni racionalni ministar odvratni su svi skupa lokalni poreznik,lokalni doktorčič gonzo nek SKH podobnica koja vodi građevinu gdjeje set se samo našli,bolje bi bilo za Vas i nas da osnujete Muppet show

VL
OB
-obrisani-
22:26 27.09.2010.

Koji ce ministri otici? Sto se pak mene tice,treba sve mijenjati!!!!!!!!!

VL
OB
-obrisani-
22:40 27.09.2010.

Rekonstrukcija Vlade: Zbog afera na udaru portir Šime, čistačica Vera i vozač Stipe...

VL
LI
Lisnjak
22:43 27.09.2010.

ovdje na forumu je prava bara. dalje ne ide. prijateljima pozdrav. toliko!.

VL
VD
vjer.domo
22:47 27.09.2010.

pa zar tebi malenica ne dosadi opetovano laprdanje o hdz-u, a da se uhvatiš tvoga hns-a i kriminalaca koji su već pravomoćno osuđeni i čame u zatvoru ili ubojice koji čeka suđenje zbog dvostrukog ubojstva i to još predsjednika stranke. ti se baviš insinuacijama i svoje \"novinarstvo\" a i ugled večernjeg srozavaš na nivo kumica na placu koje raspravljaju o cijeni grinceka, sira i vrhnje. pokušavaš svojim priglupim tekstom unesti nemir u hdz nabrajajući ministre koji su glavne poluge u njenoj vladi. ti ovim tekstom priželjkuješ ovaj scenarij kako bi ti ministri izvršili puč u hdz-u i srušili kosor, a time i vladu i da bi tada došlo do prijevremenih izbora. naivno anita, nisu ti baš pametni nalogodavci kao uostalom ni ti, jer si prihvatila pisati ovakve sulude insinuacije. stvarno si novinarka za izvješćavanje o cijenama sa placa. koliko vam već scenarija propade za prijevremene izbore, koji je ovo 4. ili 5.

VL
VD
vjer.domo
22:53 27.09.2010.

Contractor reče ti \"drugarica jadranka\" i osta živ, a tvoj vožd stranke milanović javno na konvenciji se obraća svojim komunistima sa drugovi, brkaš malo, ali ništa čudno za vas komuniste, uvijek okrećete pilu u svoju korist makoliko u tom trenutku lagali :)

VL
X2
xychhr-200
23:01 27.09.2010.

Ta bratija (smrdljiva GAMAD) je drmnula tešku lovu... a budući da je Kosorica vjerojatno pod nekim pritiskom... odlučila je \"likvidirati\" ih... no... ne zato, što joj nisu bili dobri kada su zajedno sa Sanaderom pljačkali narod, nego zato jer bi se protiv te bagre trebala otvoriti istraga = Remetinec. Ovako se nada da će se stvari, kada ih - u dogovoru s njima - \"makne\", smiriti i da neće ići daljnja istraga... jer bi vrlo vjerojatno i ona sama završila u Remetincu. 100% sam uvjeren da je s Bajićem - kojeg je vjerojatno debelo potkupila maznutom lovom - skovala plan kako da se izvuće - ne samo ona... nego sva ta gamad... a glupi narod tko šljivi.

VL
VP
voltaren protiv komunizma
19:23 28.09.2010.

odlično da nema portala gdje bi kreteni frustracije izbacivali

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.