Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željko Perković:

'Rekli su da će sve vratiti u prvobitno stanje, ali nisu pa sam morao probiti vrata'

Željko Perković
Foto: Screenshot
1/2
23.05.2019.
u 18:31

Željko Perković iz Biograda ostao je zazidan u obiteljskoj kući koju dijeli s bratom, a sada je vrata odlučio sam probiti

Željko Perković (57), Biograđanin koji je prije dva tjedna ostao tri dana zazidan iza vrata, sporna vrata sam je otvorio.

Tvrdi da mu je dosta pravosuđa i da je čekao da mu država omogući pristup njegovom dijelu kuće na katu, ali da to nisu učinili pa da je sam morao otvoriti vrata na istom mjestu na kojem su bila zazidana odlukom suda 9. svibnja.

S bratom i sestrom se nije dogovorio oko rješenja spora, a potvrdio je i da je bila policija...

– Htio sam dokazati da nemam gdje, tri dana i dvije noći sam bio zazidan. Najviše me pogodilo da su žena i sin bili vanka, ja sam bio unutra. Kad nisu 10-11 dana ništa učinili, ja sam morao ovo uraditi. Očekivao sam da će država dopustiti da imam pravo ući u svoj dio kuće – ispričao nam je Željko.

On je, podsjetimo, s bratom blizancem godinama u sukobu zbog ulaza na gornji kat kuće koji je u njegovom vlasništvu. Kuća je, naime, podijeljena na dva dijela, a kako mu brat nije dopuštao da na kat ulazi glavnim stubištem, on je sazidao novo i probio vrata na bočnoj strani kuće. Nakon sudskog procesa, odlučeno je kako se taj ulaz mora zatvoriti.

– Ja moram ući unutra, to su stepenice preko kojih mogu ući gore. Pošto me brat nije puštao s njegove strane, sestra ga je telefonom nagovarala, morao sam zatvoriti ta vrata da mogu ulaziti u svoj posjed – prepričao nam je.

Kada je prije dva dana probio vrata, kaže, susjedi su zvali policiju.

– Ne znam što će se dogoditi, mislim da imam moralno pravo, oni neka se postave na moje mjesto pa neka odluče. Netko će mene uništavati samo s mržnjom, a sud vjeruje njima – kaže Perković i dodaje:

– Kad su zidali rekli su da će vratiti u prvobitno stanje, a nisu vratili nego su zazidali, nitko nije mogao ići dalje.

Željko Perković
1/12

Komentara 1

DU
Deleted user
21:25 23.05.2019.

nešto se brzo oporavio.. a ne tako davno ga je odvezla hitna pomoć.. danas već mlati macolom ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije