Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez konstituiranja
Povratak na članak

Reiner: Sjednica sabora bila je namještena farsa da bi SDP zadržao fotelje

Reiner je kazao kako je bizarno uspoređivati veliku koaliciju u Njemačkoj sa situacijom u Hrvatskoj

Komentari 41

Avatar zajutrak
zajutrak
10:01 04.12.2015.

Najbolja izjava mi je Lekina ; Stanku ne možete tražiti jer nema sabora i kluba zastupnika " a ako nema toga, po kakvom pravilu onda on zasjeda tim saborom..., koji poslušnik je taj lik ...

VL
LE
leurdovac
09:59 04.12.2015.

Vama, naravno, uopće nije do fotelja.

VL
TT
The Terminator the Khmer Rouge
10:33 04.12.2015.

Reineru, znamo svi mi to da je to bila namještaljka, ne treba nam to crtat, nismo ti mi komunistički mitlojferi da nebi znali koliko je sati. Zbog ovoga bi se mogle kotrljati tintare i to isto znamo

VL
DU
Deleted user
09:56 04.12.2015.

Govori čovjek koji je sve što je u životu napravio kao znanstvenik i liječnik bacio u blato uvlačeći se Karamarku za nekakvu funkciju u politici.

VL
DU
Deleted user
11:07 04.12.2015.

Prof. dr. sc. prim. dr.med. akademik i nesuđeni predsjednik Sabora RH Željko Reiner čudi se kao picek glisti zato što nije izabran.

VL
Avatar Cinco
Cinco
09:55 04.12.2015.

Sad Domoljubna koalicija treba poslati uvjete MOSTu za daljnje razgovore s pitanjima: 1. Jeste li za autonomiju Istre i Međimurja (Međimurski župan Posavec čak poziva na otcjepljenje u slučaju spajanja Medimurske županije sa susjednim) 2. Jeste li zato da manjine koje su dobile 8 mandata s 10tak tisuća glasova odlučuju o vlasti. (primjerice Živi most je dobio oko 100.000 glasova, a ima samo jednog zastupnika) 3. Jeste li uistinu za reforme uz pomoć IFO instituta čije usluge koristi i njemački CDU/CSU ili ste za ismijavanje rezova i reformi kako su se do jučer kokošari ismijavali 4. Jeste li za nastavak politike muljanja samo jednog vođe Muljanovića kojeg se i njegovi podanici boje samo da bi ostali uhljebljeni. 5. Jeste li za nastavak politike enormnog zaduživanja kako bi se kupili sirotinjski glasovi malešnim božićnicama i vaučerima za struju, a uništila budućnost naše djece. 6. Jeste li i dalje za politiku u kojoj su najvažnije teme vezane za obranu udbaškog prava na ubojstvo neistomišljenika ili privilegije LGBTovaca... Itd,itd... svo do točke 21. tj. izvršenja plana 21. Ako odbiju, bolje ići u oporbu i pripremati se za izlazak iz grčkog scenarija koji je neminovan.

VL
PG
pucko.gumbic
14:47 04.12.2015.

Jadan komentar iz jadne stranke!

VL
Avatar Dameanu
Dameanu
09:51 04.12.2015.

Interesantno kako Rainer sada ne zeli usporedjivati RH sa zapadom a inace to redovito cini.

VL
DU
Deleted user
10:32 04.12.2015.

Sjednica je bila farsa??? A tko ju je sazvao???

VL
Avatar Urban Fox
Urban Fox
13:07 04.12.2015.

Tko je tom liku dal titulu akademika

VL
Avatar utunelu
utunelu
13:46 04.12.2015.

sdp podupire manjinu koja je izvrsila agresiju na rh a to je cin veleizdaje!sdp nije stalo do hrv..oni su strani placenici oni vladaju po sablona i naredenjima londona i beograda njihove intrese stite u hr..mi cemo se probuti s 4 s iznad glave a bit ce tad kasne

VL
JM
Jean-Michel_Nicolier
11:26 04.12.2015.

Novi izbori i 3P: Petrov, Plenković i Picula sastavljaju reformsku Vladu. Hrvatska postaje glavna vijest u EU i svima postaje jasno da ovdje pušu novi vjetrovi. Dolaze investicije sa svih strana. Otvaraju se radna mjesta. Milanović i Karamarko sele u Irsku.

VL
SI
siskic
13:52 04.12.2015.

pa gdije si se izgubio rajner? fale naciji tvoje duboke misli i ideje. nešto ti se nisu ostvarile prognoze tvog kradezeja. narod reče da ne želi više na vlasti lopove, ganstere, krkane,primitivce, i hoštaplere kradezeja na vlasti.

VL
FU
furest
10:00 04.12.2015.

Most uopce nije za nikakve reforme , jel da je ne bi ni pomisljao na koaliciju s Sdp ako nista za drugo onda zbog toga sto Sdp kaze da je u dosadasnjem mandatu proveo vecinu reformi za koje se zalaze Most

VL
Avatar utunelu
utunelu
13:59 04.12.2015.

sdp je stranka opasnih namjera!!oni nastupaju s paravanom imaju jedan cilj,a to je hrvatsku razmontirati!!!!Ne zanima njih nikakvo gospodarstvo ,to je njima sporedno,njima je cilj priprema hrvatska za londonske i srpske interese..oni su strana vlada..i njima se jednostavo ne smije dozvolit da ostvare ciljeve..oni su izvana cista farsa a iznutra londonska filijala koja zajedno s svim protuhrv.elementima energecnol radi da se hrvatska politicki unisti!!!

VL
HO
horacio
10:58 04.12.2015.

Ja sam mislio da samo Mlakar ne zna Ustav i način na koji funkcionira Sabor.

VL
AR
arjavas
10:11 04.12.2015.

Ovo kaj govori Reiner su pripreme za nove izbore odnosno početak nove izborne kampanje .Odjednom je je on postao stručnjak za ustavno pravo , Hrvatski građani bi imali više koristi od njega da se bavi poslom u kojem je postaoao akademik nego kja sebavi politikanstvom . Žalosno je da od čovijeka koji je vrhunski liječniki i bivši ministar zdrastva u proteklom mandatu nismo čuli ni jednu jedinu suvislu rečenicu o pitanjim azdrastvene problematike . Sve njegove diskusije su se svodile na politikanska podmetanja , a i ova je na tom tragu .Prekjučer dopodne izjavljuje da nije kandidat HDZ-a za predsjednika sabora , da bi ga isti dan popodne Karamarko "popljuvao " izjavivši da je on kandidat HDZ-a za to mjesto . Žalosno je kak si je ugledan član akademske zajednice dozvolio da njime i njegovom titulom manipuliraju tipovi ala Karamarko i Vaso .

VL
Avatar utunelu
utunelu
14:03 04.12.2015.

ne zelimo sdp na vlasti pod cijenu da drzava ni ne postoji ili hrvatska stranka na vlasti ili nitko!!

VL
Avatar utunelu
utunelu
13:44 04.12.2015.

imam ja bolju ideju i kad razmislite vidjet cete kakvu ce to dobrobit u buducnosti donijeti..ovako treba postaviti hdz ce bit pozicija ako to se to ne prihvati izadite i sabora i ne priznajte ni na jedan nacin nista staa ima veze s sdpom!!!Budite van parlamentarna stranka i ako treba na silu dodi do pobjede a zasto zato sta ce sdp vratit sve uznad 25 godina oni su stranka nazadtka oni ce opet sve pripremiti na novu agresiju na rh!!ponovo ce srbi htjeti krajinu zapamtite sta sam vam rekao !!

VL
Avatar mama mia
mama mia
12:26 04.12.2015.

E moj dečec da vam fotelje nisu jedini cilj onda vam se ne bi desilo da tražite stanku u ime kluba zastupnika HDZ - ja

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.