Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Redar udario maloljetnika ispred šatora uoči koncerta Miroslava Ilića

Varaždin: Župan Čačić i vijećnici stariji od 65 godina cijepili se protiv koronavirusa
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
06.02.2023.
u 11:34

Policija će podnijeti kaznenu prijavu protiv redara (54) koji je prije koncerta u Varaždinu tijekom naguravanja udario 16-godišnjaka zadavši mu lakše tjelesne ozlijede

Ispred šatora u kojem će nešto kasnije nastupiti Miroslav Ilić prošlog petka oko 22.00 u Sračincu je došlo do međusobnog naguravanja i fizičkog obračuna između 16-godišnjaka i 54-godišnjaka koji je obavljao poslove redara. - Tom je prilikom 54-godišnjak udario 16-godišnjaka u predjelu glave i nanio mu ozljede. Na mjesto događaja izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koji su 16-godišnjaka prevezli u Opću bolnicu Varaždin, gdje su mu ozljede okvalificirane kao lakše - izvijestila je danas Policijska uprava varaždinska.

Redar je doveden u Policijsku postaju Varaždin gdje je provedeno kriminalističko istraživanje. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, a o događaju će se obavijestiti Državni inspektorat te Hrvatski zavod za socijalni rad, Područni ured Varaždin, radi poduzimanja mjera iz njihove nadležnosti, s obzirom da je riječ o maloljetniku.

>> VIDEO: Sudar u Novoj Gradiški

Komentara 1

ZV
zvezdomor
12:20 06.02.2023.

Ista kategorija : dječak,redar, izvođač

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije