Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši ministar Dragan Primorac objavio kandidaturu za šefa države
Povratak na članak

Recite ne hajdučkoj Hrvatskoj, treba vam pošten predsjednik

Ako sad ne izgradimo novu Hrvatsku, ostat ćemo u blatu – pozvao je danas Dragan Primorac birače.

Komentari 121

KI
kiseljali
09:18 10.11.2009.

doista je sličan obami, a zašto ne bismo glasovali za njega? nije on tako loš kako na prvi pogled itgleda.... glasam za ovoga drečka..

VL
GR
Gradinar
10:14 11.11.2009.

Samo Miro, samo Hebrang, samo...... Nije dovoljno biti samo snažno nacionalno osvješten, niti imati retoriku skepse prema suvremenim integracijama i međunarodnim izazovima. Primorac je zbog svoga kozmopolitizma i međunarodnoga ugleda upravo najveće jamstvo za očuvanje nacionalnoga identiteta, jer se on već u svom predpolitičkom životu nametnuo i kao svjetski čovjek i kao Hrvat! A gdje nam je tada bio Miro? Gdje su konačno svi ostali bili? Tko za njih zna van granica ove zemlje, a i to duguju ustajalim i nepromjenjivim političkim odnosima. Primorac dolazi, njegovo je ovo vrijeme, a njegova međunarodna osobna pozicija daje mu snagu vratiti naciji ponos.

VL
OB
-obrisani-
15:16 09.11.2009.

Vaš dragi Primorac...hajde navedite jednu dobru stvar koju je napravio?Arene radi kojih smo sad dužni milijardu eura i zjape prazne?Besplatne udžbenike,hahaha?Besplatno srednje školstvo?Ma dajte,samo budala dopušta da ga netko vara dvaput zaredom.

VL
MI
misuratakid
12:27 09.11.2009.

Hehe - pazi tek sam sad primijetio - on ce OD DANAS POCETI GOVORITI O SVIMA ISTINU.... a sta si cekao do sada crni sinko? U Izrael Gospon Primorac, odite u Izrael prvim avionom - tamo vam je mjesto, Predsjednik Hrvatske necete nikada postati!

VL
OB
-obrisani-
12:28 09.11.2009.

Primorac je seljak i niš koristi da je vrjedio uradio bi nešto za školstvo ovako je pobjegao sa onim malo vitra-Nesposobni HDZOVCI!!!!!!!!1

VL
GO
Gogs
12:29 09.11.2009.

kao sto rekoh, prenapredan..masa ce prije vjerovat mafijasu i populistu Bandicu,njemu se sve afere oprastaju-jer je kako on to kaze samo mali covjek-jedan od nas!!! ili za Nadana koji se obogatio na Krasu ili Bolesnog Hebranga-ajde bar je dosljedan u svojoj bolestini, ili za hladovinu Josipovica koji mi je donekle podnosljiv ili Miru Tudjmana - koji jest obrazovan ali brate, zaostao u 96toj a za kojega skandira po forumima malobrojna placena klika itd..

VL
MI
misuratakid
12:30 09.11.2009.

@ hercegovac Malo sam pretjerao u zadnjem postu sa komentarom o Zidovima i admin mi ga je sa pravom pobrisao. Nisu Zidovi nista krivi sto je Primorac takav kakav je. Isprike svima koje sam nehotimicno uvrijedio. Digo mi je zivcee taj klipan! Sorry jos jednom!

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
12:32 09.11.2009.

\"..., te je svoje simpatizere pozvao na punu mobilizaciju, da od kuće do kuće, od ulice do ulice svjedoče o njegovom poštenju\". E ovo je uvjerljiv razlog da niti djeci za sv. Nikolu, niti popovima za Božić otvaram vrata. Štoo se tiče blata, ti si kao ministar znanosti izgrađujući društvo znanja, napravio veliku kaljužu. A što ćeš tek napraviti sa državom, ako ti se dozvoli, ne treba uopće niti razmišljati. Zato odi u svoju Bosnu, svoje Livno, pa tamo izgrađuj što ti srcu drago, a nas u Hrvatskoj ostavi na miru, snaći ćemo se i bez tebe.

VL
MI
misuratakid
12:46 09.11.2009.

gospar, ja sam ti greskom uvalio minus :-)) ruke mi se tresu i od same pomisli da bi sarlatan i opsjenar Primorac mogao postati Predsjednikom :-)) a i jadna Tereza je skroz prolupala - nekada je podrzavala pristojne politicare, sadasada je krenula sa pjevanjem za Keruma i Primorca....

VL
AN
ankicascreiber
12:49 09.11.2009.

HA HA HA HA HA cenzura u vecernjaku!!!!!! Stavila sam adresu baze podataka gdje svi mozete citati (glupe i jadne) znastvene radove koje je Primorac objavljivao i administrator me je izbrisao!!!!!!! Moj post nije imao niti jednu prostu rijec ili vrijedanje. HA HA HA e pa drage Hrvatice i Hrvati vecernjak vam neda vidjeti gluposti koje je znastvenik Primorac objavljivao. Sada znate kako su ti znastveni radovi sramotni i losi da ih se cak i vecernjak stidi HA HA HA

VL
OS
osvetnik
12:50 09.11.2009.

Zbog takvih je Hrvatska na nogama. Je li taj kandidat pokupio proviziju za skolske udzbenike - ako neznate pitajte Antu Zuzula. Treba mu Goli Otok ili Lepoglava a ne predsjednicka kandidatura. Lopov prve klase

VL
Avatar pupoljak
pupoljak
12:50 09.11.2009.

\"... Mnogi među njima su maloljetni\"! Pa bivši ministre obrazovanja i znanosti, ti bi bar trebao znati da je manipuliranje sa maloljetnicima Zakonom zabranjeno makar nemaju pravo glasa.

VL
DD
DUVNJAK_DRAGO
13:02 09.11.2009.

SJETITE SE FERALA Večernjaci kud ste navalili sa Westinom ,još niste ni objavili eskluzivu iz dvorane Lisinski! Dragi djelatnici Hrvatskih medija morate znati da vam je Tuđman jedini spas , jer dok je Tuđmana bit će potreba za detuđmanizacijom ,a ,a dok je detuđmanizacije dobivati će te i plaće . Ako uništite Tuđmana uništili ste sebe , jer vas više nitko ne treba i ulica vas čeka a ne postelja meka! Zato viva dr Miroslav Tuđman.

VL
RU
rudolf
16:02 09.11.2009.

JOVA,nemoj se ubiti,izađi na izbore i navijaj za Primorca,on je jedan od naj kandidata,meni je samo čudno što oni svi kada napuste stranku i fotelju imaju naknadnu pamet.sada smo odjedanput na \"koljenima\" i treba nam pošten predsjednik,kako to nitko ne govori dok je na vlasti,primorac nije bio ministar mjesec dana,to ti je slično kao da si tri godine ratovao za jna protiv hrvatske,a onda pređeš u hrvatsku vojsku pa kažeš da su svi četnici,primjer je malo prebanalan,ali to je u suštini to.

VL
RU
rudolf
16:19 09.11.2009.

KARA MUSTAFA,sada sam još jednom pročitao tvoj tekst o teoriji urote,špijunima,antihrvatima,tako da sam pao u debelu depresiju i sada sam naručio još tri brave za ulazna vrata,ovo što nam ti nudiš kao istinu nije se događalo u albaniji za vrijeme envera hođe,moramo biti spremni na najgore jer su uzeli i ured predsjednika,time i vojsku,zavladali su pravosuđem,policijom,tajnim službama,jao si ga nama,sada si me tek dokrajčio,poslje izbora možda se i ubijem.

VL
DD
DUVNJAK_DRAGO
16:27 09.11.2009.

JKM_ Mi smo na istoj hrvatskoj liniji . A tu hrvatsku liniju po meni čine tri grane koju predstavljaju tri kandidata. prof Primorac , prof Jurčević i dr Miroslav Tuđman. U tom spektru važnosti prioritet dajem našoj državotvornosti koju simboliziraira dr Miroslav Tuđman Duboko vjerujem da će pred drugi krug doći do tog jedinstva između njih što bi činilo snažnu nacionanu opciju a sad se moramo zasebno izboriti da budemo relevantni.

VL
DD
DUVNJAK_DRAGO
17:47 09.11.2009.

Ipak vrhunac naše međunarodne afirmacije će biti činjenica da će naš predsjednik dr Miroslav Tuđman i američki Obama imati istog savjetnika!

VL
XY
xychhr200
18:16 09.11.2009.

GNJIDA - kao i sva ostala politička GAMAD u RH..!!!

VL
DU
Deleted user
13:03 09.11.2009.

Kad ce Bandic,Kajin,Pusic i Josipovic,uz dirigenta Mesica zapjevati:druze Tito mi ti se kunemo,da sa tvoga puta ne skrecemo. uf......da se cuje......

VL
DM
dom_man
12:22 09.11.2009.

Primorac ima veliku manu: kandidat je u Hrvatskoj. Bilo gdje u svijetu bi bio favorit ali u zemlji poput Hrvatske njegove šanse su malene iako mu držim fige i dajem glas.

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.