Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Paladino
Povratak na članak

Zašto Rebro više ne treba neurokirurga koji spašava živote kao malo tko

Na Rebru ovu odluku opravdavaju “planovima za funkcioniranje Klinike”, molbu Ministarstvu da ostane raditi nisu ni poslali, a profesoru stižu ponude sa svih strana

Komentari 41

DR
drugPlenky
10:43 29.03.2018.

Ajde već ste dosadni, mlada žena mu neda u penziju, jednostavno

VL
KO
koraknaprijed
11:37 29.03.2018.

Čovjek odradio svoj radni vijek,pustite naše mlade liječnike neka dobiju šansu da rade u svojoj domovini.

VL
Avatar smile
smile
10:31 29.03.2018.

Moze li se završiti priča zvana Paladino?

VL
Avatar Retardo
Retardo
11:35 29.03.2018.

Da riješimo i ovu kvadraturu kruga. Čim austrijske novine po imenu Večernji list toliko tupe o sramoti da Paladinu nije produžen ugovor, stvari su jasne: austrijsko zdravstvo puca na kvalitetne neurokirurške kadrove s Rebra i zato im je odgovaralo daa Paladino što duže bude faraon na klinici, kako ciljani kadar (ili kadrovi) ne bi mogli doći na red. Ovako im je propao plan vrbovanja mlađih stručnjaka koji će sada moći napredovati i ostati u Hrvatskoj, zato sada ovo cviljenje. Drugovi Austrijanci, evo vam sada Paladino, slobodno ga angažirajte kod sebe, čovjek je na tržištu, mlad, poletan, perspektivan.

VL
LI
liliZG
11:40 29.03.2018.

umjesto da je učio mlade nade , ljubomorno je čuvao znanje za sebe i sada nema nasljednika,... i misli da može raditi do 100te,....... neću spominjati imena ali pouzdano znam da je jedan mladi ortoped morao otići iz bolnice nakonon staža jer mu šef i kolega nije dao raditi da ga ne bi ugrozio i sad radi u Grazu, uzeo i familiju sa sobom, a čujem kako se priča da je već sada postao 4-ti ortoped u europi i svi hrle na operacije ili konzultacije k njemu, ... dakle nama će ostati stari prdo__a kojeg neće imati tko zamijeniti a jedan mladi liječnik sada radi u dr državi i podiže njihov prosjek... sramota... liječnička ljubomora je nevjerojatna stvar, osobito to vrijedi za kirurge.

VL
MM
mmaraci4
11:35 29.03.2018.

Pa i ne treba mu prodsuživati ugovor jer mladi čekaju posao a ne mogu ga dobiti u toj struci zbog bezbroj paladinića.

VL
BB
BB2
11:00 29.03.2018.

Operirati u njegovim godinama, svaka čast, no nije li vrijeme za podučavanje, prenošenje iskustava itd.

VL
GU
Gustirna
11:02 29.03.2018.

Kada du crveni ovako zapeli za paladina sigurno je njihov drug...ili barem paladinova drugarica....puni su ga njihovi mediji

VL
DU
Deleted user
10:44 29.03.2018.

Paladino je stara olinjala komunjara čiji je vrijeme prošlo. Ako nije posenilio, netko bi ga trebao obavijestiti da je prošlo vrijeme vladavine Ivice Račana koji mu je omogućio izgradnju onog rugla na Rebra potrošivši pri tom stotine milijuna kuna državnog novca.

VL
IB
iva.begovic
13:15 29.03.2018.

Ovo je jednostavno nevjerojatno medijsko manipuliranje. Za posao neurokirurga potrebne su vještine, mirna ruka, oštro oko, a doktor Paladino je navršio 67 godina. Njegovo je mjeso da eventualno mentorira, nadgleda,može biti profesor, ali kirurški skalpel nije više za njega. Svakaa čast njegovu iskustvu ali ovdje se ne radi o tome da ga se ne treba nego da on više ne može dobro obavljati kirurški posao zbog poodmaklih godina. Starost nikoga ne pošteđuje. Ili netko možda misli da je Paladino izumio eliksir mladosti? Sram vas bilo novinari, manipulirate tekstovima, nadasve naslovima, umjesto da pišete argumentirano.

VL
Avatar southman
southman
10:45 29.03.2018.

Ima li ovoj trakavici kraja !? Čovjek je nadnaravnih sposobnosti i otići će lijepo u Irsku i svi sretni !

VL
RE
Rex
14:48 29.03.2018.

Pa do kadkad bi taj radio.......nije taj malog covjeka i sirotinju htio ni vidjeti ......njemu su samo u fokusu bile velike face tipa Banderas i takovi.......da se prije maknuo imali bi na Rebru vise mladih i sposobnih doktora......previkani strucnjak

VL
CR
CroViktoria
13:31 29.03.2018.

Ja mu samo želim mirne ruke. Oči su prozor srca.

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
16:14 29.03.2018.

Ima HDZ-e svog kandidata ?

VL
DR
drzislav
13:57 29.03.2018.

Kako vam više nije dosta ovoga kmečanja? Čovjek je u ozbiljnim godinama, ako do sada nije educirao i odgojio kadrove koji će ga zamijeniti, onda neće nikada! Najpravednije bi bilo svakog liječnika umiroviti s točno 65 godina, bez iznimke! Mirogoj je pun nezamjenjivih!

VL
Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
14:09 29.03.2018.

Poštovani VL, prof.Paladino je vrhunski stručnjak i veliki čovik, ali nikako nije korektno napisati da spašava živote kao malo tko. To je u najmanju ruku neukusno prema tisućama doktora koji vrhunski rade svoj posao i spašavaju živote. To što oni nisu medijski eksponirani to im je samo dodatna vrlina.

VL
Avatar Retardo
Retardo
11:56 29.03.2018.

Tja, ne vidim baš da perspektivnom Paladinu pljušte lukrativne ponude za svih strana, za sada su ga zvali iz Virovitice i Zaboka, za koje se baš i ne bi moglo reći da spadaju u svjetska neurokirurška žarišta izvrsnosti. Moj rođak je radio u Virovitici kao mladi doktor, vikendom je skupa s veterinarom išao u zajedničke vizite, veterinaru je trebao netko tko se kuži u anesteziju kod teljenja krava i tko mu može pomoći u zabijanju igle u burag kod krava koje su otišle u djetelinu, a doktoru je trebao netko tko ima iskustva u obaranju i držanju na zemlji mrcina od 150 kg, što dobro dođe u savladavanju agresivnih pijanaca.

VL
IB
iva.begovic
13:25 29.03.2018.

Najbolje rješenje bi bilo da dokotor Paladino operira one koji izričito zahtjevaju njega i imaju povjerenje unatoč njegovu dobi . Tako može na Rebru, koje je naš najveći kliničko-bolnički centar, biti suradni liječnik. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko ima onihh koji b, kada se radi o njihovu zdravlju, i inzistirali na gotovo 70-godišnjem neurokirurgu.

VL
Avatar raco
raco
11:19 29.03.2018.

Pa pitajte one koji mu nisu produžili Ugovor, potrudite se saznati odgovor,

VL
ŽU
žuti
10:55 29.03.2018.

Nije dobro! Doktor Paladino će biti još jedan dodatan uteg na već teško opterečeni mirovinski sustav, pa predlažem da svi koji trebaju u mirovinu, a mirovina je veća od 5000 kuna, mogu delati, kak i "naš Miki", sve do Mirogoja!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.