Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetio ozlijeđene maturante

Ravnatelj labinske škole: Upozoravamo ih stalno, nikako da to dopre do njihovih ušiju

Prikolica puna maturanata prevrnula se kod Labina
Foto: sasa miljevic
1/7
27.05.2023.
u 22:05

Ministarstvo je odobrilo interventni tim koji će pružati psihološku podršku roditeljima, učenicima i osoblju škole.

Policija je izvijestila o prometnoj nesreći koja se dogodila jučer u Istri kada su se maturanti prevrnuli u traktoru s prikolicom. Vozilom je upravljao maloljetnik, prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom.  Dolaskom do oštrog zavoja i nizbrdice, vozač je iz zasad neutvrđenog razloga traktorom prešao na suprotnu stranu ceste, a potom je izašao izvan kolnika i nastavio kretanje prema naprijed, nakon čega je probio zaštitnu ogradu i sletio niz padinu. Pritom se prikolica odvojila od traktora i prevrnula, a 15 putnika ispalo je iz prikolice i zadobilo ozljede.

Video: Prikolica puna maturanata prevrnula se kod Labina

Osam maturanata ozlijeđenih u prevrtanju traktorske prikolice tijekom proslave posljednjeg dana nastave i dalje je u pulskoj općoj bolnici. Dobro se oporavljaju, a jedan je operiran

VEZANI ČLANCI:

Đani Žufić, ravnatelj labinske Srednje škole Mate Blažine došao je iz  iz Opće bolnice Pula, gdje je posjetio maturante. - Sad mi je malo lakše, kad sam vidio koliko su oni hrabri, da se dobro drže, i neki će se uskoro vratiti svojim kućama. Ja im želim brz i uspješan oporavak. Još imamo učenicu i učenika u riječkoj bolnici, njih planiram posjetiti čim uvjeti budu omogućavali - rekao je Žufić za HRT.

GALERIJA Prevrtanje prikolice pune maturanata kod Labina

Prikolica puna maturanata prevrnula se kod Labina
1/9

- Koliko god tim mladima govorimo i upozoravamo ih na sve posljedice koje se mogu dogoditi, pogotovo kad koriste prijevozna sredstva, nikako da to dopre do njihovih ušiju. Stalno ih upozoravamo i dok se nešto ne dogodi, nažalost, oni nisu toga svjesni - rekao je Đani Žufić.

VEZANI ČLANCI:

- I ove školske godine, 15. 5. razrednici su održali roditeljske sastanke upravo da upozore roditelje, (...) ali, nažalost, dogodilo se to što se dogodilo - dodao je. Rekao je kako je Ministarstvo odobrilo interventni tim koji će pružati psihološku podršku roditeljima, učenicima i osoblju škole.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:35 28.05.2023.

pa neka Let 3 bude uzor svima pa i njima blizu Rijeke u Labinu. jos malo stavite slike zrelih 55godisnjaka u pelenama na traktoru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije