Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči presude Mladiću

Provokacija sa zastavom Srbije pred sudom u Haagu

Foto: Screeenshot/HRT
1/4
22.11.2017.
u 11:26

Predsjednica Udruženja 'Žena-žrtva rata' Bakira Hasečić pokušala je muškarcu istrgnuti zastavu iz ruku

Uoči izricanja presude Ratku Mladiću ispred suda u Haagu okupili su se predstavnici raznih udruga koje okupljaju članove obitelji ratnih žrtava, a u jednom trenutku pred njima se pojavio muškarac sa zastavom Srbije. 

Predsjednica Udruženja 'Žena-žrtva rata' Bakira Hasečić pokušala je muškarcu istrgnuti zastavu iz ruku nakon čega je došlo i do naguravanja, javlja HRT. 'Idi odavde i ne provociraj', rekla mu je Hasečić.

Situaciju je smirio policajac. 

1/8

 

Ključne riječi

Komentara 10

DO
DonQuijote
14:20 22.11.2017.

Ti srpski smradovi nemaju ni trunke srama.

AR
Armagedon
15:13 22.11.2017.

a što ovaj balavac zna o tom vremenu i bolje da ne sramoti zastavu dajući podršku zločincu , mada se dovoljno osramotila u ratu....

KR
Krkan15
12:39 22.11.2017.

TKO si ti bradonja pa nemaš niti stida niti obraza da braniš krvoloka i ubojicu?fuj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije