Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Prva poruka zločinca Mladića nakon što je osuđen za genocid

'Ovo tijelo koje se naziva Sudom za zločine u bivšoj Jugoslaviji nije uspjelo u misiji jer je zanemarilo brojne srpske žrtve'
22. studenoga 2017. u 22:31 30 komentara 11986 prikaza
Ratko Mladić
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Borit ću se dok sam živ, da se ukinu ove nametnute laži i otkrije prava istina o borbi Srba. Ovo je bilo samo prvo poluvrijeme - poručio je bivši general, osuđen na doživotnu robiju, Ratko Mladić preko svog sina Darka.

Ratko Mladić Zločini kod sinja 'Mladić je ubijao zarobljene, minirao Peruću, a nismo ga ni optužili!'

- Moj otac je poručio da je sve laž, da Haag nije sud već NATO komisija i da ovo nije pravda. Sve je isključivo pokušaj da se kriminalizira srpski narod koji se štitio od agresije - kazao je danas Mladićev sin za Novosti.rs.

- Bili smo desetak minuta zajedno poslije presude. Bio je ljut, iako je očekivao sve ovo. Tješio je moju majku Bosu, govorio joj da ne brine jer joj je bilo teško - pričao je Darko Mladić.

Ratko Mladić
1 / 10
Ratko Mladić

- Ovo tijelo koje se naziva Sudom za zločine u bivšoj Jugoslaviji nije uspjelo u misiji jer je zanemarilo brojne srpske žrtve. Danas smo svjedočili kako je pravda zamijenjena ratnom propagandom. Činjenice su zanemarene. Presuda je u suprotnosti s njima. Cilj joj je onemogućavanja budućeg mirnog života u regiji - zaključuje Mladić.

Darko i Ratko Mladić Darko Mladić Sin ratnog zločinca novinaru Večernjeg: 'Vi ste pješadija NATO-a, radili ste što su tražili' Ratko Mladić MATE MIJIĆ Ukidanje Republike Srpske? Pazimo što želimo Ratko Mladić Christiane Amanpour Poznata novinarka o Mladiću: 'Ostao je kukavica do samog kraja' Ratko Mladić DAO GA SINU Tajna Mladićevog prstena zbog kojeg je završio u Haagu
Šibenik: Ispred nekih trgovina već se stvaraju gužve
RAZLIČIT STANDARD ŽIVOTA
Vratio se iz Irske i razočarao: ‘Neki su proizvodi u Hrvatskoj luksuz i dvostruko skuplji nego u Dublinu'
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice
 • berava:

  Ima srpskih budala koji jos uvijek brane ovo krvolocno cetnicko kopile,stvarno lud narod jel da EU srbine.

 • Avatar Mrki medvjed
  Mrki medvjed:

  Milijuni njemačkih žrtava vojnika i civila u 2. svjetskom ratu nisu mogli poništiti Hitlerovu genocidnu politiku, pa tako niti srpske žrtve ne mogu negirati zločinačku i genocidnu politiku projekta Velika Srbija, jer su i one same žrtve te politike.

 • Deleted user:

  Nisi više Mladić sada si osuđeni ratni zločinac Starčić.Možeš još koji mjesec ili godinicu se "boriti"