Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRVAVA LJUBAV

Ratar od uhićenja nije uspio obuzdati suze

Nikola Laboš
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/3
11.12.2014.
u 22:02

Valentinu B. C. i Nikolu Laboša sumnjiči se da su osmislili plan da ubiju Valentinina supruga Hrvoja B. kako bi nastavili vezu

Valentini B. C. (38) i Nikoli Labošu (35), koji se sumnjiče za pokušaj ubojstva Hrvoja B. (36), supruga Valentine B. C., određen je jednomjesečni istražni zatvor. Njih se dvoje sumnjiče da su osmislili plan prema kojem je Laboš bacio bombu na Hrvoja B., a cilj im je bio ubiti ga kako bi neometano nastavili svoju ljubavnu vezu.

Događaj se zbio u nedjelju u Koprivničkom Ivancu, a Hrvoje B. teže je ozlijeđen. Valentina B. C., frizerka, i Laboš, poljoprivrednik iz Srijema, ljubavnu vezu počeli su ove godine, a istražitelji sumnjiče Valentinu B.C. da je Laboša SMS porukom obavijestila da joj je suprug stigao kući, nakon čega je Laboš iz susjednog dvorišta aktivirao i bacio bombu. Obitelj Hrvoja B. je u nevjerici, no sretni su što je preživio te što će mu liječnici najvjerojatnije uspjeti spasiti nogu. Sretna je okolnost da je u trenutku eksplozije na nogama imao zaštitne radne cipele. Dvojicu maloljetnih sinova čuvaju baka i djed i svi se trude zaštititi ih od interesa javnosti.

– I dalje se nadamo da ona to nije planirala, samo se tome nadamo – kazao je Siniša, brat Hrvoja B. Dodao je da ga je nećak nazvao odmah nakon eksplozije jer nije znao broj Hitne pomoći.

– Gdje je bila Valentina u tom trenutku? Bratu je u dvorištu ručnicima omatala noge – kazao je Siniša B.

U Srijemu nitko ne može vjerovati da je Laboš učinio to za što ga se sumnjiči. Njegovi prijatelji opisali su ga kao mirnog i marljivog dečka.

– Kad smo god bili vani, pričao je samo o poljoprivredi – kazao je jedan od njih. Neslužbeno smo doznali da se Laboš, otkako je uhićen, gotovo neprestano plače i odbija pomoć odvjetnika. Prema nekim informacijama, koprivnička policija u kući Hrvoja B. i Valentine B. C. pronašla je više mobitela.

>>Frizerka nagovorila ljubavnika da baci bombu na supruga

Komentara 9

JE
jedna
06:58 12.12.2014.

sto ovih dvoje ludjaka, nikad nije culo za rastavu braka i onda su mogli nesmetano radit sta ih volja

TM
Trt mrt smrt
07:56 12.12.2014.

Aaaa da se razvela pa nastavila vezu! I zvršetak "Prema nekim informacijama, koprivnička policija u kući Hrvoja B. i Valentine B. C. pronašla je više mobitela." I ja kući imam par mobitela, sad sam nadrapao ccc

Avatar Dr Evil
Dr Evil
07:47 12.12.2014.

Ljubav je na selu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije