Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGLEDALI SU SRETNO

Frizerka nagovorila ljubavnika da baci bombu na supruga

Nagovorila ljubavnika da baci bombu na muža
Foto: Marko Jurinec/ PIXSELL/ Facebook
1/11
10.12.2014.
u 22:23


Muškarac je iz susjednog dvorišta zavitlao eksploziv prema Hrvoju B.

Kazaljke su pokazivale koju minutu poslije ponoći. Prošlo je već 50-ak sati od nedjeljne eksplozije u Koprivničkom Ivancu. Tih 50-ak sati istražitelji su slagali zamršeni mozaik slučaja. Tada im je postalo jasno: u bombaškom napadu u kojem je teško ozlijeđen 36-godišnji Hrvoje B. sudjelovala je i njegova supruga Valentina.

Djeca kod bake i djeda

Nakon što se vratio kući s posla i izišao u dvorište obiteljske kuće, na njega je ručnu bombu iz dvorišta susjedne kuće bacio 35-godišnji ljubavnik njegove supruge Valentine B. C. (38), Nikola Laboš, poljoprivrednik iz Srijema. Na taj suludi potez, smatra policija, ona ga je i nagovorila. Iz krugova bliskih istrazi doznali smo da je Valentina, frizerka u lokalnom salonu, ljubavnu aferu s Nikolom započela ove godine.

– Ni u ludilu ne bih pomislio da će se takvo što dogoditi. Ne mogu vjerovati da je ona bila spremna to učiniti – šokiran je jučer bio Hrvojev brat Siniša.

– Ne znam što da kažem, nisam ni znao da je policija riješila slučaj. Sada mi je najvažnije zaštititi nećake, koje privremeno čuvaju baka i djed – dodao je jučer drhtavim glasom.

Radio u četiri smjene

Više puta ponovio je kako ne može vjerovati da je njegova šogorica imala ljubavnika. U to su se kleli svi oni koji su poznavali ivanečki bračni par koji ima dvojicu maloljetnih sinova školarca.

– Često smo se družili, nikad nisam posumnjala da imaju nekih problema. Nikad. Ne mogu vjerovati da su ga htjeli ubiti. Pa on je super, super dečko – kazala je jedna mještanka Koprivničkog Ivanca.

Hrvoje B. zaposlen je u Vemo tradeu, maloj tvornici za proizvodnju papirnatih vrećica u Drnju, mjestu pokraj njegova rodnog Botova. Glavni je majstor na stroju, radi u četiri smjene.

– Vrijedan je i pošten radnik, nikad nije bio konfliktan. Jako je pristojan. Stvarno imam samo lijepe riječi o njemu – istaknuo je jedan njegov kolega s posla.

Nesretni Hrvoje B., na sreću, nije u životnoj opasnosti iako je u eksploziji bombe zaradio teške ozljede zbog kojih je zadržan na liječenju u koprivničkoj bolnici. Doznajemo da mu je ozlijeđena potkoljenica noge, posebno peta. Iz bolnice nisu željeli davati informacije o pacijentu i ozbiljnosti njegove ozljede.

>>U dogovoru s ljubavnicom bacio bombu i teško ozlijedio njezina supruga

>>Bacio bombu u prepunu diskoteku. Ozlijeđeno 30 osoba!

Komentara 44

Avatar Perica1
Perica1
23:58 10.12.2014.

Prestrašno kad te se žena na takav mučki način želi riješiti, i to još s ljubavnikom.

Avatar ciklama
ciklama
01:26 11.12.2014.

Naopako, a taj konj bombaš k tome izgleda ko loša kopija Keruma...

DU
Deleted user
23:28 10.12.2014.

Sada milf a kada izajde iz bajbokane bit ce gilf :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije