Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnički Ivanec

U dogovoru s ljubavnicom bacio bombu i teško ozlijedio njezina supruga

ivanec
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/4
10.12.2014.
u 10:14

Oštećeni se u tom trenutku vratio kući s posla i nalazio u dvorištu svoje kuće, a u eksploziji je teško ozlijeđen

Policijska uprava koprivničko-križevačka dovršila je istraživanje nad muškarcem (1979.) i ženom (1976.) zbog sumnje u počinjenje pokušaja i poticanja kaznenog djela teškog ubojstva.

Sumnja se da je osumnjičenik u nedjelju, oko 22.10 sati u Koprivničkom Ivancu, prema dogovoru s osumnjičenicom s kojom je bio u ljubavnoj vezi, u namjeri da usmrti njezina supruga, iz dvorišta susjedne kuće aktivirao i u njegovu smjeru bacio ručnu obrambenu bombu.

Oštećeni se u tom trenutku vratio kući s posla i nalazio u dvorištu svoje kuće, a u eksploziji je teško ozlijeđen.

Zbog sumnje u počinjenje pokušaja, odnosno poticanja na izvršenje kaznenog djela teškog ubojstva protiv osumnjičenih je podnesena kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu i predani su pritvorskom nadzorniku.

Ozlijeđeni muškarac i njegova supruga imaju dvoje maloljetne djece koji su sada kod bake i djeda. Susjedi i prijatelji obitelji u šoku su jer nikad nisu primijetili nikakve nesuglasice ili svađe između supružnika.

>> Bacio bombu u prepunu diskoteku. Ozlijeđeno 30 osoba!

Komentara 9

SA
samodinamo
11:08 10.12.2014.

Kud ga kurvetina vara, još ga je i htjela ubiti! Dno dna

DU
Deleted user
11:41 10.12.2014.

Njih dvoje u ustanovu za lječenje glave zatvorenog tipa. Njega zato što je mislio donjom glavom, a nju zato što joj je međunožje bilo važnije od njene djece.

Avatar vitez
vitez
12:24 10.12.2014.

Nemoral koji šire mediji, pornografija na svakom koraku, od MAX TV do svih reklama...rezlutat je ponor braka, gdje je odgovornost Države da štiti i čuva brak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije