Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja

Rat plakatima: Hrvatska raste po dugu i blokiranima

plakati
Foto: Večernji list
1/3
30.09.2015.
u 15:13

Barata se s pet brojeva: povećanjem javnog duga, brojem blokiranih, dugom blokiranih, stopom nezaposlenosti i brojem iseljenih.

Političke stranke i formalno su započele kampanju. SDP je već krenuo iz Doma sportova, HDZ sutra predstavlja izborni program, a rat između dviju najvećih stranaka preselio se i na predizborne plakate. Uz Velikogoričku cestu osvanuli su veliki plakati na kojima se “pokopava” SDP-ova koalicija Hrvatska raste.

Uz potpis građanske inicijative crnonabijelo.eu, iako je iza toga stranački aktivizam, prezentirani su “neugodni” podaci iz službenih izvora (DZS, Fina...). I to o tome koliko se u mandatu Kukuriku Vlade povećao javni dug, koliko se povećao broj blokiranih, koliko je rasla stopa nezaposlenosti, koliko je rastao dug blokiranih i koliko je ljudi iselilo u inozemstvo. Tim se brojkama želi osporiti SDP-ova teza da Hrvatska raste.

Upravo je šef SDP-a Zoran Milanović s velikog skupa te stranke u Domu sportova poručio – ospori rast ako možeš! Izgleda da je sada dobio odgovor u obliku velikih plakata koji su očito samo početak kampanje za parlamentarne izbore.

>> Otkrivamo plan HDZ-a za osvajanje vlasti '5+ Hrvatska'

Komentara 57

NN
nije_nam_lako
15:28 30.09.2015.

Dakle hrvatska raste....kako...s povećanjem javnog duga, s preko 200 000 blokiranih i preko 100 000 nezaposlenih.....

UI
Uvijek_iskreno
15:29 30.09.2015.

Hrvatska raste po dugu i broju nezaposlenosti, to je istina i to se mora reći. A SDP nek laže nekom drugom, hrvatskim građanima su dosta lagali!

BO
borovina1981
15:28 30.09.2015.

Pa dosta je bilo medijske blokade 4 godine. Brojke ne lažu, Grčić da!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije