Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka investitorima

Raspisivanje natječaja za Brijuni rivijeru do 15. rujna

Potpisivanje sporazuma Brijuni rivijera (1)
Duško Marušić/PIXSELL
16.08.2011.
u 15:24

Povjerenstvo na čelu s premijerkom Kosor sastaje se ponovno za 14 dana, žele učiniti sve da se međunarodni natječaj za ovaj projekt raspiše do sredine idućeg mjeseca

Dogovorili smo se da ćemo se ponovno naći za 14 dana kako bismo učinili sve da se međunarodni natječaj za projekt Brijuni rivijera raspiše do 15. rujna, kazala je danas u Vodnjanu premijerka J. Kosor nakon održane konstituirajuće sjednice Povjerenstva za raspisivanje međunarodnog natječaja za projekt Brijuni rivijera na kojoj su, kako je kazala po okončanju sjednice, dogovorena stajališta u vezi s dokumentima ključnima za projekt i raspisivanje natječaja.

U Vodnjanu se  danas raspravljalo o cjelokupnom projektu važnom ne samo za Istru nego i cijelu Hrvatsku, jer se njime, kazala je Kosor, uz razvoj turizma otvara mogućnost za dvije tisuće novih radnih mjesta, a u budućnosti i više. I istarski župan Ivan Jakovčić ustvrdio je da se projektom Brijuni rivijera rješava nezaposlenost u Hrvatskoj, osobito u Puli, što je jedan od prioriteta u njegovoj realizaciji. Potvrdio je da su na sjednici još jednom utvrdili tri lokacije – Hidrobaza, Sveta Katarina Monumenti i Pineta – u prvoj fazi realizacije projekta te kazao kako vjeruje da će međunarodni natječaj biti raspisan do sredine idućeg mjeseca, čime će biti odaslana velika poruka međunarodnim investitorima da je Hrvatska spremna prihvatiti nove ulagače.

Ključne riječi

Komentara 2

DD
draž dudek
17:06 16.08.2011.

koja jeto \" štela\" i bog te pitaaj za kojeg Velikog hrvata

RE
reporter
04:19 21.08.2011.

Ustani Bane Hrvatska te zove, zove,...! Gospodine Isuse Kriste smiluj se jadnim ostacima ovog svog Hrvatskog naroda i spasi ga od njegovih IZDAJNIČKIH vlasti koje nas poput Jude koji je tebe izdao, izdaju na svakom koraku i rasprodaju našu zemlju,, uništavaju gospodarstvo i kradu nam kruh iz ruku i budućnost našoj djeci. Zemlju koju si dao svom narodu Hrvatskom u baštinu i koju su nam pradjedovi sačuvali u vlasništvu oni nemilice grabe i otuđuju. Gospodine, mi volimo svoju zemlju koju si nam dao i krvlju ju čuvamo! Molimo Te budi uz nas i daj da izdajnike stigne zaslužena kazna. Molimo te, ne daj im više da uživaju u svojim nedjelima, nego neka piju iz čaše tvoga gnjeva zla koja su posijali! Gospodine Isuse Kriste iznjedri „bana“ koji će osloboditi tvoju zemlju Hrvatsku, molimo TE! Gospodine Isuse Kriste, ne daj da opet tuđinci gaze tvoj narod Hrvatski i vladaju Hrvatskim zemljama, oslobodi nas Gospodine, molimo Te!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije