Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17 rukovodećih pozicija

Raspisan javni natječaj u Holdingu, Tomašević: Sve zainteresirane pozivam da se prijave

Zagreb: Gradonačelnik Tomašević najavio rezanje naknada za školske odbore
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
26.08.2021.
u 00:05

Želimo imati što kvalitetnije upravljačke kadrove kako bi se mogli provesti ambiciozni planovi koji su pred nama, poručio je

Na redovnoj konferenciji za medije Tomislava Tomaševića i njegovih zamjenika, najavljeno je da će Holding raspisati natječaj za 17 izvršitelja, voditelja podružnica, direktora... Rečeno je da će se na natječaj moći javiti i oni koji jesu, i oni koji nisu zaposlenici Holdinga, a večeras je Tomašević pozvao sve zainteresirane da učine upravo to.

Na svom Facebook profilu poručio je kako je raspisan javni natječaj za 17 rukovodećih pozicija te naveo:

- Sve zainteresirane pozivam da se prijave na javni natječaj za 11 voditelja/ica podružnica Holdinga (Arena Zagreb, Autobusni kolodvor, Čistoća, Gradska groblja, Robni terminali Zagreb, Tržnice Zagreb, Vladimir Nazor, Zagrebačke ceste, Zagrebački digitalni grad, Zagrebparking, Zrinjevac), direktore/ice 4 ovisna trgovačka društva (Gradska plinara Zagreb, Gradska plinara Zagreb – Opskrba, Vodoopskrba i odvodnja, Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo), člana/icu uprave trgovačkog društva Zagreb plakat i ravnatelja/icu ustanove Gradska ljekarna Zagreb.

Kako smo već istaknuli, želimo imati što kvalitetnije upravljačke kadrove kako bi se mogli provesti ambiciozni planovi koji su pred nama. Javni natječaj traje do 7. rujna, a kriterije i sve ostale informacije možete pronaći na bit.ly/ZGHnatjecaj, poručio je Tomašević.

Komentara 38

FR
franc251
08:21 26.08.2021.

Ha, ha. Sad kad je uhljebio upravu po babi, kumovima, part.liniji, sad raspisuje natječaj. Komedija.

Avatar AlPoS
AlPoS
06:27 26.08.2021.

Možemo! radi na principu "sjaši kurta da uzjaše murta". Iz nekoga razloga samo Vas još mediji uzdižu, ali u 4 mjeseca napravili ste veliko ništa ili isto što i prije. U Gradu se ništa ne događa što bi dalo povoda da kažemo da se nešto bolje radi ili događa, od ostaloga postavili ste glavne ljude bez natječaja, pogodili ste posao zbrinjavanja otpada "ispod stola" kao na 75 dana, dakle isto kao i pokojnik samo s drugim glavnim glumcima. Po gradskim četvrtima se ništa ne događa- radi, priču oko obnove od potresa ne treba niti komentirati. Ceste, smeće, prljavost vozila gradskog prijevoza, parking i slične stvari su iz dana u dan sve gore. Vi ste dame i gospodo iz Možemo! "šarena laž"

SE
serafin002
15:50 26.08.2021.

Muzemo laprda i baca zgbčanima pijesak u oči, sve je to soroševa škola parazita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije