Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI UTJECAJNI ČLANOVI ZA VEČERNJI

Raspada li se SDP? 'Stranka je na rubu provalije, ovo je velika sramota!'

07.10.2021.
u 22:09

– Ovo je nažalost velika sramota za SDP i velika šteta za Hrvatsku i njezinu političku scenu. Ljudi su nažalost zaboravili da u politici mora biti puno kompromisa i puno tolerancije. Bilo čiji osobni interesi ne mogu biti iznad stranke - kažu bivši i nekad utjecajni članovi o raskolu u SDP-u.

Komentara 39

VI
Vivian
22:29 07.10.2021.

Ako se raspada Partija ciji su clanovi napustili Sabornicu kod izglasavanja Hrvatske neovisnosti, zasto bi to bila sramota ?

Avatar razbojnik404
razbojnik404
23:09 07.10.2021.

Raspadaju se? Na rubu su ponora? Neka su - jer zavrijedili to jesu. Nerki su članovi jadni, ljuti, ozlojađeni, ali i bijesni zbog svega - no stoje kao stijena jedan uz drugog - čak brišu drugom suze.

KE
Kerovodja
22:35 07.10.2021.

Jedina dobra vijest danas..odlicno..sto prije to bolje .u zaborav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?