Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poziv

Rasmussen: NATO želi istinsko partnerstvo s Rusijom

Rasmussen
Reuters
19.05.2011.
u 17:08

Moskva ponovila nezadovoljstvo zbog razmještanja antiraketnog štita

Glavni tajnik NATO saveza Anders Fogh Rasmussen pozvao je danas na „istinsko strateško partnerstvo“ između Rusije i Alijanse nakon što je Moskva ponovila nezadovoljstvo zbog razmještanja antiraketnog štita u Istočnoj Europi.

Ruski predsjednik Dimitrij Medvedev u srijedu je upozorio da slijedi novi hladni rat ako se Zapad i Moskva ne dogovore oko štita.

Ključne riječi

Komentara 23

OB
-obrisani-
17:25 19.05.2011.

News Briefing: Secretary of Defense William S. Cohen\" (americki ministar obrane).....citiram: : Neki znanstvenici u svojim laboratorijima nastoje stvoriti specificnu vrstu mikoroba koji bi unistili odredjenu etnicku skupinu ili rasu. Drugi stvaraju insekte koji bi unistavali specificne usjeve.Neki su ukljucenini u eko-terorizam kojim oni mogu promjeniti klimu,UZROKOVATI POTRESE i vulkane kroz upotrebu elektromagnetskih polja.( HAARP ???)

OB
-obrisani-
17:27 19.05.2011.

I Rusi imaju slicne instalacije............................ ... Nikola Tesla je (1912. godine) dao zastrašujuću izjavu: \"Potrebno mi je samo nekoliko tjedana da izazovem takve vibracije od kojih bi se zemljina kora počela dizati i spuštati u amplitudama od stotinu metara. Rijeke bi izašle iz svojih korita, niti jedna građevina ne bi ostala čitava, cijela bi civilizacija bila uništena. Rezonancijama koje odgovaraju rezonanciji Zemlje, mogao bih vrlo jednostavno prepoloviti planetu na dva dijela\"...... \"Projektom HAARP promijenit će klimu cijele planete, blokirati globalne komunikacije, izazvati brojne potrese (moj .op. i uzrokovati REVOLUCIJE...Dr.Nick Begic jasno tvrdi da je moguce projecirati na tocno odredjenu lokaciju i misli i emocije), a o posljedicama koje će trpjeti sva živa bića na Zemlji

UK
Ugo Kajvez
19:17 19.05.2011.

19.05.2011. u 19:16h Darije_Veliki . Govori to isključivo u svoje privatno ime da želiš biti u NATO (u BLATO and burn in hell) .............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije