Naslovnica Vijesti Svijet

Rakonjac ubijen jer je znao za političku pozadinu Arkanova ubojstva?

Policija također ispituje ima li Rakonjčevo ubojstvo veze s ranjavanjem izvjesnog Gorana Bojanića iz crnogorske mafije na kojega je u Beogradu prije pet dana pucao nepoznati ubojica
03. travnja 2014. u 09:23 1 komentara 6138 prikaza
Rade Rakonjac
Foto: Youtube Screenshot

Beogradski Blic donosi dvije moguće verzije jučerašnjeg ubojstva Arkanovog bivšeg prijatelja, suborca i tjelohranitelja Rade Rakonjca.

List dovodi u vezu to što se dva dana prije ubojstva u javnost proširila informacija o novim dokazima koji ukazuju da je ubojstvo Arkana imalo političku pozadinu, jer neimenovani svjedok tvrdi kako je ubojstvo naređeno iz vrha države zbog Arkanovih susreta sa zapadnim dužnosnicima i dogovora o rušenja Miloševićeva režima.

Zato policija ispituje ima li to svjedočenje veze s ubojstvom Arkanova prijatelja. Policija također ispituje ima li Rakonjčevo ubojstvo veze s ranjavanjem izvjesnog Gorana Bojanića iz crnogorske mafije na kojega je u Beogradu prije pet dana pucao nepoznati ubojica jer je scenarij isti - nakon ispaljenih hitaca, egzekutor bježi automobilom koji je poslije pronađen izvan Beograda zapaljen.

>> U mafijaškom obračunu u Beogradu ubijen bivši Arkanov tjelohranitelj

ccc
Pogledajte kako smo našu pobjednicu uz CCC Shoes and Bags brend pretvorili u trendi mamu

A1 izdvaja za Vas

  • sokac sa drave:

    Dosla guca na kopanj.Nedavno u jednoj TV emisiji se hvalio kako su rokali po Bosni i Hrvatskoj.