Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODAVANJE POSLOVNIH TAJNI?

Koordinator Stožera za obranu Rafinerije dobio otkaz: 'Vjerujem u pravdu'

Predrag Sekulić
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/4
04.11.2017.
u 10:09

U svojim istupima Predrag Sekulić je bio izričito kritičan prema odnosu MOL-a naspram sisačkoj Rafinerij

Predrag Sekulić, čelnik sindikata Nova solidarnost i koordinator Stožera za obranu Rafinerije nafte Sisak dobio je otkaz u Rafineriji. Prema njegovim riječima službeno opravdanje otkaza od strane poslodavca INA-e je "odavanje poslovne tajne i kroz medije nanošenje štete ugledu poslodavca". 

Na odluku o otkazu Sekulić se žalio sudu te nije htio detaljno pojašnjavati detalje upravo zbog budućeg sudskog postupka.

U svojim istupima Predrag Sekulić je bio izričito kritičan prema odnosu MOL-a naspram sisačkoj Rafineriji, smatrajući kako MOL INA-u i Rafineriju svjesno zanemaruju nauštrb MOL-ova poslovanja. 

Na Facebook profilu Sekulić se obratio javnosti. 

"Dobro sam i još uvijek vjerujem u dobro i u pravdu. Nismo do sada nikada pogriješili u svojim objavama, pa ne želimo pogriješiti niti sada. Dobro sam iz čistog razloga što znam da ništa pogrešno nisam napravio. Velika hvala 542 puta kolegama i prijateljima iz Rafinerije na potpisima podrške." - napisao je Sekulić najavivši tiskovnu konferenciju sindikata Nova solidarnost u ponedjeljak.

Komentara 13

DR
Draš
10:21 04.11.2017.

Tko je lud investitrati u ovu zemlju kada ti likovi kao ovaj diktiraju poslovnu politiku.

AV
avim
10:25 04.11.2017.

Brani radnike rafinerije da bi bio kandidat za Župana na izborima,lijepa prica nasih ,,boraca,,za tudu pravdu

SO
SoloHan
10:14 04.11.2017.

Jel ovaj nešto u rodu Marini Sekulić, samo problemi s tim Sekulićima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije