Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zmajlović i Voronjin

Rafinerija Brod prelazi na plin

zarub
Ministarstvo zaštite okoliša i prirode
29.11.2013.
u 13:14

Na trećem po redu sastanku, Voronjin je izvijestio da će Rafinerija nafte Brod promijeniti energent te koristiti plin

 - Odluka Zarubežnjefta da promijeni energent koji se koristi u rafineriji nafte Brod dosad je najznačajniji pomak u našim nastojanjima da riješimo problem onečišćenja zraka u Slavonskom Brodu. To je pokazatelj da su razgovori bili uspješni i da je Zarubežnjeft ozbiljno shvatio potrebu da se unaprijedi kvaliteta zraka, sa zadovoljstvom je izjavio ministar Zmajlović nakon održanog sastanka sa zamjenikom generalnog direktora Zarubežnjefta, vlasnika Rafinerije nafte Brod, Alexanderom Y. Voronjinom, vezano za problem onečišćenja zraka u Slavonskom Brodu.

Na trećem po redu sastanku, Voronjin je izvijestio da će Rafinerija nafte Brod promijeniti energent te koristiti plin. U tijeku su pregovori vezani za pripremu svih potrebnih predradnji kako bi rafinerija s energentom plinom mogla početi raditi.

>> Plinifikacija ložišta u Rafineriji bit će završena 2015.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije