Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVONSKI BROD

Radnim strojem iskopao neeksplodiranu minobacačku minu

Foto: PU brodsko-posavska
1/3
28.01.2023.
u 10:05

Stručne osobe su na siguran način uništile minobacačku minu

U Slavonskom Brodu, u Ulici Bože Milanovića, jučer, 27. siječnja, oko 9 sati, djelatnik poduzeća sa područja Slavonskog Broda, prilikom ravnanja terena radnim strojem je iskopao neeksplodiranu eksplozivnu napravu.

Policijski službenici stručno osposobljeni za protueksplozijsku zaštitu na mjestu pronalaska su utvrdili da se radi o neeksplodiranoj minobacačkoj mini kalibra 120 milimetara, koja je zaostala iz II Svjetskog rata

Stručne osobe su na siguran način uništile minobacačku minu na najbližoj pogodnoj lokaciji uz kontroliranu eksploziju, izvijestili su iz PU brodsko-posavske.

VIDEO Butković: Ništa se nije moglo dogoditi od 31. prosinca do 10. siječnja zbog čega bi se cijene digle

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije