Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA RADU

Radnik pao sa 7,5 metara, opeklo ga užareno sirovinsko brašno

hitna pomoć
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
24.04.2017.
u 16:11

"Komprimiranim zrakom ispuhivao je cijev. Došlo je do nekontroliranog istjecanja užarenog sirovinskog brašna"

Teško je ozlijeđen 53-godišnji radnik koji je u nedjelju oko 15 sati pao s visine od sedam i pol metara na tlo. Nesreća se dogodila dok je odštopavao vodu u odjeljku vruće linije u jednoj tvornici na području Našica.

- Komprimiranim zrakom ispuhivao je cijev. Došlo je do nekontroliranog istjecanja užarenog sirovinskog brašna prema 53-godišnjaku te je pao na tlo - priopćila je policija.

Prevezen je u našičku bolnicu, gdje su mu utvrđeni prijelom lopatice i opekotine drugog stupnja po nogama. Prebačen je potom u KBC Osijek.

>> Nesreća na gradilištu: Trojica radnika ozlijeđena nakon pada sa 6 metara

>> Tragedija u Dubrovniku: Radnik poginuo na gradilištu

Komentara 2

SU
subara
16:32 24.04.2017.

rad nedjeljom. to treba iskorijeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije