Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK

Radnici teško ozlijeđeni: 'Stravične scene. Jedan je pao na glavu, drugi na noge'

TLM Šibenik
Foto: Frane Šarić
1/3
06.04.2019.
u 09:44

Sastavili smo posebno izvješće nakon dovršetka očevida i proslijedit ćemo ga Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku - rekla nam je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Dvojica radnika zagrebačke tvrtke angažirane kooperantski u TLM Šibenik teško su stradala jučer ujutro u padu s osam metara visine nakon što se iz zasad neutvrđenih razloga zarotirala košara dizalice.

Njome je upravljao, kako nam je potvrdila Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske, 53-godišnji zaposlenik TLM-a.

U padu s osam metara visine na pod teško je ozlijeđen 53-godišnjak koji je još jučer prebačen u klinički centar Split gdje se liječnici bore za njegov život. Drugi zaposlenik zagrebačke tvrtke koji je s visine osam metara pao pod, 51-godišnjak, srećom sada nije kritično no unatoč tome je, kako nam je potvrđeno u šibenskoj policiji prebačen također na liječenje u Split. 

– Sastavili smo posebno izvješće nakon dovršetka očevida i proslijedit ćemo ga Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku – rekla nam je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

– Teška je to tragedija. Obojica stradalih su obiteljski ljudi. Koliko znam jedan je pao na glavu i ima jako teške ozljede, a drugi je pao s osam metara na noge. Niko ne zna što se dogodilo, taj stroj mi zovemo žirafa i samo se pokvario koliko čujem. U desetljećima koliko radim ovdje takvo nešto ne pamtim. Stravične scene i tuga za obitelji stradalih, ali i čovika koji je upravlja strojem u sve vidija – rekla nam je osoba iz TLM-a.

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:08 06.04.2019.

Saborska straža: Vrijeđaju ih, prijete im smrću, a rade za 7000 kuna u mjesec dana poginulo je 10 radnika i ni jednog članka o tome u kakvim uvjetima rade

NE
Nepokolebljiv
10:54 06.04.2019.

Ovaj sto pao na glavu ziv i lakse ozlijeden - Mujo Bosanac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije