Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nemaju ni za kruh

Radnici Tankerkomerca šest mjeseci nisu dobili plaću

božo jusup
Željko Mršić/PIXELL
07.07.2010.
u 13:08

Predsjednik nadzornog odbora Božo Jusup obećao je isplatu dviju plaća za desetak dana, a najavio je i podmirenje svih dugovanja.

ZADAR - Čak šest mjeseci 300-tinjak radnika poznate zadarske tvrtke Tankerkomerc nije dobilo plaće i procijenjuje se da im je poslodavac dužan oko deset milijuna kuna. Sindikalist SSSH Vedran Uranija najavio je tužbe i traženje kamata za zaostale plaće, dodajući kako će upravi dati rok od mjesec i pol dana za isplatu prije prosvjeda i blokada.

Istaknuo je da radnici više nemaju ni za kruh, a pozvao je predsjednika RH Ivu Josipovića da se izbori da neisplata plaća postane kazneno djelo.

Predsjednik nadzornog odbora Tankerkomerca Božo Jusup, pravdajući probleme svjetskom krizom, obećao je isplatu dviju plaća za desetak dana, a najavio je podmirenje svih dugovanja, kako je rekao, skorom prodajom zemljišta u vlasništvu tvrtke.

Komentara 3

10
101lakeoswego
15:13 07.07.2010.

hehehehehehehehe onda to nije tanker-komerc, onda je to drekkomerc hehehehehehe

Avatar sebastian
sebastian
17:03 07.07.2010.

neka naplate place isto tako kad drzavi nesto dugujes, onda moras kamate vratiti, kod mene bi brzo morali dati pare, nikakav rok nebi im ja dao jer oni radnike drze za ovce i budale, a imaju pravo, jer se ovi ne bune, samo mumlaju i cekaju !!!!!

SJ
sj
10:55 30.07.2010.

Žalosno je i to da su podijelili otkaze, a nisu dali plaće od nove godine, pa niti pripadajuće otpremnine, još je žalosnije što sindikati za koje su ovi ljudi uredno izdvajali novac ne rade apsolutno ništa, osim što najavljuju, pokrenite se što čekate!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije