Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prosvjeduju

Radnici splitskog Montera traže pomoć Hypo banke i Ericssona

MONTER,RADNICI,PROSVJED (1)
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/4
08.05.2012.
u 09:57

Monterovi radnici zamolit će za pomoć Hypo banku i Ericsson jer je Ericsson najmoprimac u njihovoj zgradi, a Hypo banka ih desetljećima kreditno prati

Dvadesetak radnika splitske tvrtke Monter organiziralo je u utorak ujutro prosvjed krenuvši od zgrade tvrtke prema sudu. Prema najavama Marijane Kolak, tamo će se naći sa sindikalnim čelnikom Jadrankamena Tončijem Drpićem. Zamolit će da Monterovim radnicima pomognu Hypo banka i Ericsson jer je Ericsson najmoprimac u njihovoj zgradi, a Hypo banka ih desetljećima kreditno prati.

Premda već mjesec dana štrajkaju zbog deset neisplaćenih plaća, nitko iz uprave nije ''trznuo'' na taj potez radnika, a ni državno odvjetništvo još nije reagiralo u vezi njihove kaznene prijave.

Komentara 3

DK
dr.Kanđia
12:10 09.05.2012.

nek traže od Sultana Keruma, jedino im on može pomoći...

DU
Deleted user
13:01 09.05.2012.

hrvatski radnici bi trebali tražiti povrat duga i suvlasništvo nad hipo bankom jer je tamo izvučen i opran novac iz hrvatskih opljačkanih tvrtki pa tako i montera.

VI
vital
13:52 09.05.2012.

što oni imaju tražiti od banke, pa nisu oni vlasnici firme, što je ovo samoupravljanje?Ovi su totalno prolupali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije