Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA GRMOJA

'Radnici mostarskog Aluminija završili na ulici zbog političkog kadroviranja jedne stranke'

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
10.07.2019.
u 11:45

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković složio se da je pitanje Aluminija izuzetno važno ali i poručio Grmoji da je to mogao iskomunicirati na puno drugih načina, a ne zlouporabom instituta traženja stanke.

 Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja prozvao je u srijedu Vladu jer ne reagira na gašenje mostarskog Aluminiju u kojem je 900 radnika završilo na ulici zbog, kako je rekao, političkog kadroviranja.

"Devetsto radnika Aluminija završilo je na ulici zbog političkog kadroviranja koje je provodila jedna stranka, a nitko ne reagira, Vlada šuti iako ima 12 posto dionica i iako je 20 posto aktivnosti luke Ploče vezano uz Aluminij. Ne čujem kolegu Raguža ni kolegu Ljubića, nitko ne ustaje za te radnike u Mostaru", kazao je Grmoja tražeći stanku u Saboru koja mu nije odobrena.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković složio se da je pitanje Aluminija izuzetno važno ali i poručio Grmoji da je to mogao iskomunicirati na puno drugih načina, a ne zlouporabom instituta traženja stanke.

Bez veće rasprave zastupnici su podržali izmjene Zakona o sudovima za mladež koje se donose zbog usklađivanja nacionalnog zakonodavstva s pravnom stečevinom Europske unije i s nedavno izmijenjenim Zakonom o kaznenom postupku. Raspravljene su bez većeg interesa zastupnika i izmjene Zakona o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije.

Komentara 4

BO
borcanac
12:28 10.07.2019.

Majketi Grmoja samo nas ti nemoj braniti ni sazaljevati Ene ti tvoj Metkovic a nas Hercegovci ostavi da sami rijesavamo svoje probleme Posto se zna sta o tebi misle tvoji mjestani (dokazali na zadnjim dvojim izborim)probas skupljat populisticke poene medju Hrvatim Hercegovine⛔️⛔️⛔️

GH
GH057R103R
12:32 10.07.2019.

sto njega brine tvrtka u drugoj drzavi? imamo mi i previse svojih problema, a kamo da jos obradjujemo tudje....

SP
speleolozirelkovićimaldini
14:20 10.07.2019.

to nije stranka nego zločinačka organizacija.oni su si za cilj postavili praznu ne samo hercegovinu nego i hrvatsku kako bi onda njihov krug ,,uspješnih,, sve kupio za kunu i preprodao.oni vladaju po principu onoga vuka iz basne koji napadne tri vola, i naravno ne može im ništa.onda jednom od ta tri vola kaže,dajte izdajte ovog jednog bit će više hrane i vode za vas dvojicu, kad ga oni izdaju i prepuste vuku onda jednome od ove dvojice kaže,izdaj i njega ostat ćeš sam.kad ga izda i ostane sam onda i njega pojede. no nisu oni tragedija,tragedija je što toj politici nema nitko da stane u kraj. crkva,mediji,sportaši.nitko ,ali baš nitko da istupi i osudi tu politiku. to je tragedija.čak ju i brane i podržavaju.taloga i ljudskog smeća uvijek je u svim društvima bilo i bit će,u nas je to smeće poklopilo sve živo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije