Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA GRMOJA
Povratak na članak

'Radnici mostarskog Aluminija završili na ulici zbog političkog kadroviranja jedne stranke'

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković složio se da je pitanje Aluminija izuzetno važno ali i poručio Grmoji da je to mogao iskomunicirati na puno drugih načina, a ne zlouporabom instituta traženja stanke.

Komentari 4

BO
borcanac
12:28 10.07.2019.

Majketi Grmoja samo nas ti nemoj braniti ni sazaljevati Ene ti tvoj Metkovic a nas Hercegovci ostavi da sami rijesavamo svoje probleme Posto se zna sta o tebi misle tvoji mjestani (dokazali na zadnjim dvojim izborim)probas skupljat populisticke poene medju Hrvatim Hercegovine⛔️⛔️⛔️

VL
GH
GH057R103R
12:32 10.07.2019.

sto njega brine tvrtka u drugoj drzavi? imamo mi i previse svojih problema, a kamo da jos obradjujemo tudje....

VL
SP
speleolozirelkovićimaldini
14:20 10.07.2019.

to nije stranka nego zločinačka organizacija.oni su si za cilj postavili praznu ne samo hercegovinu nego i hrvatsku kako bi onda njihov krug ,,uspješnih,, sve kupio za kunu i preprodao.oni vladaju po principu onoga vuka iz basne koji napadne tri vola, i naravno ne može im ništa.onda jednom od ta tri vola kaže,dajte izdajte ovog jednog bit će više hrane i vode za vas dvojicu, kad ga oni izdaju i prepuste vuku onda jednome od ove dvojice kaže,izdaj i njega ostat ćeš sam.kad ga izda i ostane sam onda i njega pojede. no nisu oni tragedija,tragedija je što toj politici nema nitko da stane u kraj. crkva,mediji,sportaši.nitko ,ali baš nitko da istupi i osudi tu politiku. to je tragedija.čak ju i brane i podržavaju.taloga i ljudskog smeća uvijek je u svim društvima bilo i bit će,u nas je to smeće poklopilo sve živo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.