Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija HGSS-a

Radnici kod Omiša vidjeli nepomično tijelo na stijeni. Čovjek je pao i poginuo

hgss
HGSS stanica Split-Ispostava Omiš/Facebook
12.10.2021.
u 15:32

Izlaskom na teren naišli smo na beživotno muško tijelo koje smo, nakon očevida policije i sudskog vještaka predali nadležnim službama na daljnju obradu, izvijestio je HGSS stanica Split-Ispostava Omiš

HGSS stanica Split-Ispostava Omiš na svojoj Facebook stranici izvijestila je o nemilom događaju kod Omiša. 

"Radnici iz Hrvatska Elektroprivreda Zakučac su uočili nepomično tijelo na nepristupačnom terenu, zvali centar 112 te smo 15 minuta nakon poziva, dronom i zemaljskim putem uočili i pristupili unesrećenom. Nesretni čovjek je pao s ruba stijene", kažu HGSS-ovci.

"Izlaskom na teren naišli smo na beživotno muško tijelo koje smo, nakon očevida policije i sudskog vještaka predali nadležnim službama na daljnju obradu. Zbog nepristupačnog terena, sipar na velikoj kosini, za transport smo napravili prirodno sidrište te osigurali nosila i pratitelja nosila. Pritom smo morali biti dosta oprezni da odroni kamenja na siparu koji se događaju prilikom transporta, ne ozlijede nekog od naših članova", stoji u objavi.

U akciji je sudjelovalo je deset članova Stanice Split od kojih troje su ujedno i članovi ispostave Omiš, te jedan suradnik Ispostave Omiš.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije