Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA INTERVENCIJA

Radnici čuli pozive u pomoć iza zida, vatrogasci pronašli golog muškarca

Foto: Vatrogasna postrojba Syracuse
1/3
08.11.2021.
u 08:46

Nesretnik je prevezen u bolnicu, a u ovom trenutku nije poznato zašto je bio gol.

Vatrogasci iz američkog grada Syracuse izašli su prošlog petka na neobičnu intervenciju u lokalnom kazalištu Landmark Theatre i izvukli golog muškarca koji je zapeo u zidu. 

Nakon što su radnici kazališta čuli zapomaganje i udarce, pozvali su vatrogasce u pomoć. Pokazalo se da je nesretnik tri dana bio u zidu muškog WC-a. 

Policija je izvijestila da je 39-godišnjak došao u kazalište prošlog utorka te je viđen kako se šeće po kazalištu. 

– Zaposlenici ga nisu više vidjeli i mislili su da je napustio zgradu. Ne znam je li ušao u kazalište jer je trebao WC ili se želio samo ugrijati. Uistinu ne znam – izjavio je izvršni direktor kazališta Landmark Theatre Mike Intaglietta za portal Syracuse.com. 

Zamjenik zapovjednika vatrogasaca John Kane ispričao je da muškarac nije napustio kazalište već se zavukao u prostor zgrade gdje je bio dva dana prije nego što je propao u prostor između dva zida iza muškog WC-a, gdje je i zapeo. 

Vatrogasci su probušili rupu u zidu i koristili optičku kameru kako bi odredili položaj muškarca te su potom prerezali suhozid i pločice.  Nesretnik je prevezen u bolnicu, a u ovom trenutku nije poznato zašto je bio gol. 

VIDEO: Nova Tomaševićeva demografska mjera: Za svako rođeno dijete isplaćivat će se jednak iznos?

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar StormRaider95
StormRaider95
09:18 08.11.2021.

Pederska posla

Avatar Cohen
Cohen
09:50 08.11.2021.

Nije jasno ni kako je mogao upasti (!?) između dva zida, pa se još među njima i "izgubiti" tako da su ga morali tražiti optičkom kamerom. Svašta!

SO
Sotona
09:55 08.11.2021.

Nesretnik je prevezen u bolnicu, a u ovom trenutku nije poznato zašto je bio gol. Ja znam sigurno; zato jer nije imao na sebi odjeću !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije