Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLITIČKE TURBULENCIJE

Opasni sukob u vojsci: Što Milanoviću stvarno smeta? U pitanju je geostrateška igra

Robert Anic/PIXSELL
05.11.2021.
u 21:05

U vojnim proračunima do 2024. godine posve je zanemarena Kopnena vojska, osnovna grana naših Oružanih snaga

Komentara 21

SI
sisavac
03:48 06.11.2021.

Očajnički potez spašavanja hranja. Nek zoka pokaže poziv generalima na pantovčak, veli, prije tjedan dana... Haha, nek pokaže taj dopis. Znamo da je poziv bio telefonski odmah nakon plenkijeve najave sličnog sastanka. Čekamo nalaze inspekcije. Nakon toga će puno njih biti tiho.

Avatar KPJ_starinar
KPJ_starinar
21:38 05.11.2021.

Moj dojam je kako Milanović u svojoj slučajnosti želi srušiti temelje države koju je svojevremeno nazivao slučajnom državom.

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
21:39 05.11.2021.

Milanovic strateski zeli ojacati diplomaciju Goldsteinom, Zmajlovicem i Ostojom, zeli ojacati sudstvo LexPerkovicevkom sa vecinom rodbine koji se radije drze na Bg strani Drine, i zeli ojacati HV admiralom sa kojim je vec prije izbora isao u tajni klub naa zderanje djabne hrane gdje su dogovarali nacine kako ce Hranj u javnosti iznositi optuzbe i lazi prema ministru da bi razjedinili HV nebili postala jaca. U tome ga najvise nasa desnica podrzaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?