Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIVOTVORENA ISPRAVA

Radila u školi s lažnom svjedodžbom iz Prištine

škola
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
08.10.2020.
u 10:17

Žena (61) je u osnovnoj školi u Koprivnici, u kojoj je bila zaposlena, predala je lažnu svjedodžbu škole u Prištini na Kosovu, u kojoj je bilo neistinito upisano da je u toj školi završila peti i šesti razred osnovne škole 1978. godine

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici je podiglo optužnicu protiv 61-godišnje hrvatske državljanke zbog krivotvorenja isprave.

U siječnju 2019. godine u osnovnoj školi u Koprivnici, u kojoj je bila zaposlena, predala je lažnu svjedodžbu škole u Prištini na Kosovu, u kojoj je bilo neistinito upisano da je u toj školi završila peti i šesti razred osnovne škole 1978. godine.

- Nikad nije pohađala tu školu - navode u DORH-u.

Komentara 1

DU
Deleted user
13:15 08.10.2020.

E, ova će garant dobiti doživotnu, ej, 5 i 6. razred. Ta je gadno oštetila državu, plaća za 4 osnovne i za 6 osnovne razlike je 40 kn, ej 40 kn puta 12,treba nabaviti brojač kao Kovačević da to zbroji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije