Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
\"Vjerna Srbiji\"

Radikali kandidirali Jadranku Šešelj za predsjednicu Srbije

Seselj
ICTY
11.04.2012.
u 11:48

Predsjednička kandidatkinja naglasila je da jako dobro zna koji su stavovi njezina supruga s obzirom na to da s njim živi već 20 godina

Jadranka Šešelj i službeno je postala predsjednička kandidatkinja Srpske radikalne stranke na idućim predsjedničkim izborima u svibnju. Predstavnici radikalne stranke njezina supruga Vojislava Šešelja, zajedno s novom predsjedničkom kandidatkinjom, javljaju srbijanski mediji, izbornom povjerenstvu predali su 16.000 potpisa potpore za kandidaturu.

Nova predsjednička kandidatkinja u izbornoj kampanji predstavljat će se sloganom "Vjerna Srbiji", a sigurna je da će narod među svim kandidatima prepoznati tko zapravo voli Srbiju i spreman je žrtvovati se za svoju zemlju.

Na pitanje medija hoće li joj suprug biti glavni savjetnik tijekom kampanje, a i u slučaju da pobijedi na predsjedničkim izborima, Jadranka Šešelj kazala je da je to poprilično nemoguće s obzirom na to gdje se njezin suprug nalazi, ali dodala je kako jako dobro poznaje stavove svoga supruga s obzirom da s njim živi već 20 godina.

Komentara 3

X2
xychhr-200
12:20 11.04.2012.

. Eto... imat će i Srbi svoju Jadranku-;)

ZA
zagabria1
12:46 11.04.2012.

a jel i ona planira Srbiju do granice Virovitica-Karlovac-Karlobag :) I koga misli da gurne u ostvarenje tog glavnog cilja njene stranke? Njena tri sina sasvim sigurno ne. Njih će skloniti \'na sigruno\'. Ima dovoljno naivaca da ih gurnu naprijed,, a oni će gledati po običaju sa sigurne udaljenosti.

DZ
dzukaficuka
22:40 11.04.2012.

Sad ce se i Ceca pa onda Mira svi kandidirati a NOKIJA sve veca i veca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije